Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPhone 6 Θα Έχει Ακόμα Μεγαλύτερη Οθόνη

iPhone 6 concept by Nikola Cirkovic

Το iPhone 5S δεν συμπλήρωσε ακόμα κάλα-κάλα 3 μήνες στα μαγαζιά (στα ελληνικά ακόμα να εμφανιστεί), και ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν οι διαρροές για το επόμενο iPhone 6.

Όπως είπε ένας αναλυτής με όνομα Peter Misek, η Apple ήδη σχεδιάσει το μεταγενέστερο iPhone και πάει για άλλα, πιο μεγάλα iPhone. Πρόκειται, πολύ πιθανόν να δούμε μεγαλύτερη οθόνη ( θα πηγαίνει ο αντίχειρας από εδώ μέχρι εδώ; ) στο iPhone 6. Βάση διαρροών θα κυμανθεί το μέγεθος οθόνης από 4,7-ίντσες ανάλυσης 1280×720-pixels έως 5,7-ίντσες ανάλυσης Full HD 1080p.

Μια τέτοια κίνηση θα είναι σοβαρή αντεπίθεση στα Android που έχουν την τάση πλέον να έχουν κάθε τόσο και μεγαλύτερη οθόνη ανά μοντέλο. Διαρροές δεν έχουμε δει ακόμα για να μπορούμε να πούμε πως η παραπάνω φήμη ισχύει, όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς για αυτές. Του χρόνου το καλοκαίρι πάντως συνέχεια θα έχουμε νέες ειδήσεις-διαρροές και τότε μόνο θα ξέρουμε αν το iPhone 6 θα είναι ξανά το μεγαλύτερο iPhone…

Πηγή | Εικόνα-Concept από τον Nikola Cirkovic

Μοιράσου το με τους φίλους σου: