Τα iPhone 6 Και iPhone 6 Plus Έρχονται Στην Ελλάδα Στις 31/10

Ανακοινώθηκαν Τα Apple iPhone 6 Και iPhone 6 Plus

iPhone 6 and iPhone 6 Plus

Η Apple ανακοίνωσε ότι τα ήδη επιτυχημένα της smartphones, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, θα κυκλοφορήσουν σε περισσότερες χώρες στο τέλος του Οκτωβρίου. Μέσα σε αυτές τις χώρες συμπεριλαμβάνονται και η Ελλάδα η οποία θα δει στα ράφια των καταστημάτων της τα νέα iPhone τη τελευταία μέρα του μήνα.

Αναλυτικά, τα νέα iPhone 6 θα κυκλοφορήσουν στις παρακάτω χώρες στις αναγραφόμενες ημερομηνίες:

  • Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου: Κίνα, Ινδία και Μονακό
  • Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου: Ισραήλ
  • Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου: Τσεχική Δημοκρατία, Γαλλικές Δυτικές Ινδίες, Γροιλανδία, Μάλτα, Πολωνία, Ρεουνιόν και Νότια Αφρική
  • Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου: Μπαχρέιν και Κουβέιτ
  • Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου: Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Εσθονία, Ελλάδα, Γκουάμ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Κοσσυφοπέδιο, Λετονία, Λιθουανία, Μακάο, Μακεδονία, Μεξικό, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Νότια Κορέα, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουκρανία

Η Apple υπόσχεται ότι μέχρι το τέλος του έτος τα φετινά iPhone θα έχουν κυκλοφορήσει σε 115 χώρες συνολικά. Πληροφοριακά, μέχρι τον Νοέμβριο θα έχουν κυκλοφορήσει σε 69 αγορές. Αυτό, σύμφωνα πάντα με την εταιρία, είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία των iPhone.

Ο ΟΤΕ ήδη ενημέρωσε το Tech Communtiy για την επικείμενη κυκλοφορία των smartphones στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE και ΟΤΕ εκείνη την ημέρα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.