Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το iPhone 6 Ίσως Έρχεται Με Ultra Retina Οθόνη Και 389ppi

Ο Sonny Dickson πιστεύεται ότι αποκάλυψε τα κύρια χαρακτηριστικά του επερχόμενου iPhone 6 από την Apple. Ο Sonny στο παρελθόν είχε διαρρεύσει διάφορα πράγματα των iPhone και iPad πριν ανακοινωθούν, αρά θεωρείται αξιόπιστη πηγή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

iPhone 6 Με Δυνατότερα Χαρακτηριστικά Και Λεπτότερο Σώμα

Ο Sonny Dickson στα tweets του αποκάλυψε πως το iPhone 6 θα έχει πάχος 0.22 ίντσες. Αυτό μεταφράζεται 5.58 χιλιοστά! Συνέχισε λέγοντας ότι το κινητό θα κουβαλάει μια οθόνη την οποία η Apple έχει ονομάσει Ultra Retina και ξεφεύγει από την ανάλυση HD φτάνοντας τα 389ppi. Τέλος, για τον επεξεργαστή αναφέρει πως ο A8 είναι χρονισμένος στα 2.6GHz.

Το επόμενο iPhone είχε ακουστεί στο παρελθόν ότι θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών. Αν υποθέσουμε πως τα 389ppi είναι όντως τα pixels ανά ίντσα του, και οι 4.7 ίντσες όντως η διαγώνιος της οθόνης, τότε η οθόνη θα έχει υψηλότερη ανάλυση από τα 720p (HD) αλλά χαμηλότερη από 1080p (full HD). Ο Sonny παρόλα αυτά κρατάει μια πισινή αναφέροντας ότι «μπορεί» θα διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Μπορεί και όχι…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: