Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Πραγματικό iPhone 6 Αποκαλύπτεται Σε Βίντεο

iPhone 6 leak

Μετά από δεκάδες διαρροές και φήμες, το iPhone 6 είναι έτοιμο και πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα. Μια ιδέα για το πως θα μοιάζει είχαμε, αλλά μέχρι σήμερα το μόνα που βλέπαμε σε φωτογραφίες ήταν κομμάτια του iPhone. Ένας Ασιάτης όμως βρήκε το πραγματικό κινητό και βιντεοσκόπησε κάθε λεπτομέρεια για να το δούμε.

Το iPhone 6 που κρατάει ο ‘leaker’ είναι το μοντέλο με τις 4,7 ίντσες οθόνη (ακόμη δεν έχουμε δει το phablet). Τελικά ο σχεδιασμός του είναι ίδιος με αυτόν που βλέπαμε τόσο καιρό και νομίζαμε ότι δεν ήταν αληθινός. Γενικά ακολουθάει το design του iPod touch 5, με τη κάμερα του να προεξέχει και το flash να μοιάζει με μονό, ενώ στη πραγματικότητα είναι διπλό (True Tone, όπως το ονομάζει η Apple).

Για να αποδείξει την αυθεντικότητα του κινητού, ο άνθρωπος που το διέρρευσε άνοιξε το κινητό και μας έδειξε την μητρική του. Επάνω σε αυτή βρήκε ένα NFC chip και τον Apple A8 επεξεργαστή. Το NFC πιθανότατα θα βοηθήσει στη πραγματοποίηση πληρωμών. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple συνεργάστηκε με τις Mastercard, Visa και American Express έτσι ώστε οι κάτοχοι του κινητού να κάνουν τις πληρωμές με αυτό.

Μπορείτε να δείτε το κινητό στο παρακάτω βίντεο, και με το πάτημα του πλήκτρου «CC» να ενεργοποιήσετε τους αγγλικούς υπότιτλους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: