Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διέρρευσε Το Καπάκι Του 4-Ιντσου iPhone 6c

Η Apple φημολογείται ότι θα λανσάρει ένα μικρότερο iPhone 6c δίπλα στα 6S και 6S Plus, και τώρα φαίνεται ότι διέρρευσε το πίσω καπάκι του. Όπως βλέπουμε, το νέο 6c θα είναι επίσης φτιαγμένο από πλαστικό και θα κυκλοφορήσει σε έντονα χρώματα, όπως ροζ.

Το πίσω καπάκι εντοπίστηκε και διέρρευσε από το -σχετικά αξιόπιστο- Future Supplier και εντοπίζουμε διαφορές στο flash της κάμερας το οποίο πλέον είναι διπλό (όπως στα τελευταία iPhone) για καλύτερα αποτελέσματα και στα ηχεία στο κάτω μέρος της συσκευής που τώρα έχουν περισσότερες τρύπες. Βάζοντας το καπάκι του 6c δίπλα στου 5c βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το μέγεθος του smartphone είναι ακριβώς το ίδιο με του παλιού μοντέλου, με την οθόνη στις 4-ίντσες.

Οι φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό ισχυρίζονται ότι το iPhone 6c θα διαθέτει NFC συνδεσιμότητα για να γίνονται συναλλαγές μέσω του Apple Pay, θα προστεθεί ο αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID και η οθόνη θα προστατεύεται από το γνωστό Gorilla Glass. Θα κατασκευάζεται από την Wistron και θα χρησιμοποιεί το chipset Apple A8 με 64-bit επεξεργαστή των iPhone 6, ενώ τα iPhone 6s θα έχουν το νέο A9.

iPhone 6C Rear Housing Leak (2)

Μοιράσου το με τους φίλους σου: