Διέρρευσε Το Καπάκι Του 4-Ιντσου iPhone 6c

Διέρρευσε Το Καπάκι Του 4-Ιντσου iPhone 6c

Η Apple φημολογείται ότι θα λανσάρει ένα μικρότερο iPhone 6c δίπλα στα 6S και 6S Plus, και τώρα φαίνεται ότι διέρρευσε το πίσω καπάκι του. Όπως βλέπουμε, το νέο 6c θα είναι επίσης φτιαγμένο από πλαστικό και θα κυκλοφορήσει σε έντονα χρώματα, όπως ροζ.

Το πίσω καπάκι εντοπίστηκε και διέρρευσε από το -σχετικά αξιόπιστο- Future Supplier και εντοπίζουμε διαφορές στο flash της κάμερας το οποίο πλέον είναι διπλό (όπως στα τελευταία iPhone) για καλύτερα αποτελέσματα και στα ηχεία στο κάτω μέρος της συσκευής που τώρα έχουν περισσότερες τρύπες. Βάζοντας το καπάκι του 6c δίπλα στου 5c βλέπουμε ξεκάθαρα ότι το μέγεθος του smartphone είναι ακριβώς το ίδιο με του παλιού μοντέλου, με την οθόνη στις 4-ίντσες.

Οι φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό ισχυρίζονται ότι το iPhone 6c θα διαθέτει NFC συνδεσιμότητα για να γίνονται συναλλαγές μέσω του Apple Pay, θα προστεθεί ο αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID και η οθόνη θα προστατεύεται από το γνωστό Gorilla Glass. Θα κατασκευάζεται από την Wistron και θα χρησιμοποιεί το chipset Apple A8 με 64-bit επεξεργαστή των iPhone 6, ενώ τα iPhone 6s θα έχουν το νέο A9.

iPhone 6C Rear Housing Leak (2)

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.