Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

iPhone 6S: Έρχεται Με 2GB Μνήμη RAM Και Τεχνολογία Force Touch

Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο iPhone 6s μας έρχονται από την Ασία, και συγκεκριμένα από το TechNews Taiwan. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το επερχόμενο smartphone της Apple θα ενσωματώνει μνήμη RAM 2GB, επιβεβαιώνοντας συνάμα ότι η αμερικάνική εταιρία έλυσε το πρόβλημα της παραγωγής της LPDDR4 RAM.

Μέχρι προσφάτως δεν γνωρίζαμε εάν η Apple θα επιλέξει για το νέο της μοντέλο τέτοιο chip, καθώς υπήρχαν προβλήματα παραγωγής από τους προμηθευτές της και επιπλέον το κόστος του είναι 35% υψηλότερο σε σχέση με το παλαιότερο LPDDR3. Ωστόσο, όλα αυτά ξεπεράστηκαν, και έτσι την παραγωγή του νέου chip θα αναλάβει η Hynix (το 50% της παραγωγής), η Samsung (30% της παραγωγής) και η Micron-Elpida (20% της παραγωγής).

Όσον αφορά τη τεχνολογία Force Touch, τη συναντήσαμε πρώτη φορά στο Apple Watch και ενδεχομένως να τη δούμε και στο iPhone 6s. Με αυτήν την τεχνολογία η οθόνη μέσω των αισθητήρων αντιλαμβάνεται την πίεση του αγγίγματος πάνω σε αυτήν.

Όσο περνάει ο καιρός ολοένα θα πληθαίνουν οι πληροφορίες για το νέο iPhone, αν και παραδοσιακά, τα μοντέλα “s” δεν φέρνουν αισθητές αλλαγές τόσο σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών όσο στον σχεδιασμό τους.

iPhone 6s ram

Μοιράσου το με τους φίλους σου: