Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αποκαλύφθηκε Το Μπροστινό Μέρος Του iPhone 6s

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που είδαμε το πίσω μέρος του Apple iPhone 6s, και τώρα διέρρευσε το μπροστινό. Αν και το πίσω μέρος έχει κάποιες βελτιώσεις (όπως η κάμερα που δεν προεξέχει), το μπροστινό είναι ίδιο και απαράλλαχτο όπως συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα ‘s’ που κυκλοφορούν μετά από μεγάλη αναβάθμιση του iPhone (βλ. iPhone 3G-3GS, 4-4S και 5-5S). Οι εικόνες βγήκαν στη δημοσιότητα από το γαλλικό blog Nowhereelse το οποίο θεωρείται αξιόπιστο και οι πληροφορίες λένε ότι το μπροστινό μέρος έχει ήδη μπει στη παραγωγή.

Το iPhone 6s και το μεγαλύτερο 6s Plus αναμένεται να ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο με το πρώτο να διαθέτει Retina οθόνη 4,7-ιντσών (ανάλυσης 750 x 1334 pixels) και το δεύτερο 5,5-ιντσών (ανάλυσης 1080 x 1920 pixels). Και τα δύο θα διαθέτουν το νέο chipset Apple A9, 2GB μνήμη RAM, 12MP κάμερα με 4K εγγραφή βίντεο, 5MP εμπρόσθια κάμερα για selfies και 32GB/64GB/128GB χωρητικότητα. Θα έχουν επίσης βελτιωμένο αισθητήρα Touch ID που είναι 30% γρηγορότερος και νέο LTE chip για διπλασιασμό της ταχύτητας λήψης δεδομένων στα 300Mbps.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: