Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το iPhone 6S Υπερθερμαίνεται Χωρίς Λόγο Και Σβήνει Τυχαία

Νέα προβλήματα έχουν να λύσουν οι μηχανικοί της Apple, αφού από ότι φαίνεται το iPhone 6S υπερθερμαίνεται χωρίς λόγο. Επίσης, σε άλλους χρήστες το πανάκριβο κινητό της Apple ‘κρασάρει’ και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση για να λειτουργήσει ξανά κανονικά.

Όσον αφορά το πρώτο πρόβλημα, οι χρήστες αναφέρουν ότι όταν υπερθερμαίνεται δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το flash. Όταν ανοίγουν την εφαρμογή της κάμερας εμφανίζεται το μήνυμα «Flash is disabled. The iPhone needs to cool down before you can use the flash.» Αυτό κανονικά εμφανίζεται όταν το κινητό εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά στη προκειμένη περίπτωση φταίει η υπερθέρμανση. Οι χρήστες ισχυρίζονται πως ακόμα και όταν το κινητό είναι σε αδράνεια αυξάνεται η θερμοκρασία του (μέχρι και 39 βαθμούς Κελσίου) και προκαλεί προβλήματα.

Το δεύτερο πρόβλημα έχει πάλι να κάνει με τη θερμοκρασία του. Οι χρήστες αναφέρουν ότι θερμαίνεται υπερβολικά στο σημείο του κεντρικού κουμπιού και όταν γίνεται αυτό ‘νεκρώνει’ και πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση πατώντας το κουμπί ενέργειας και το κεντρικό κουμπί για 10 δευτερόλεπτα.

Τέλος, άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι με το 3D Touch δεν μπορούν να ανοίξουν συνδέσμους και άλλοι ότι τα ηχεία διαστρεβλώνουν τον ήχο. Λογικά όλα τα bugs σχετίζονται με το iOS 9 (όχι στο hardware) και θα διορθωθούν με update, αλλά άμα έχετε αγοράσει κάποιο iPhone 6S ή iPhone 6S Plus και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα καλύτερα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε αντικατάσταση γιατί δεν αντιμετωπίζουν όλοι προβλήματα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: