Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

iPhone 6s: Θα Διαθέτει Τεχνολογία Force Touch Και Έκδοση Σε Ροζ Χρώμα

Όσο περνάει ο καιρός το ενδιαφέρον αρχίζει να στρέφεται προς το επόμενης γενιάς iPhone, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες πληροφορίες, η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone σε τέσσερα χρώματα, γκρι, λευκό, ασημί και το νέο χρώμα που σκέφτεται να προσθέσει το ροζ.

Επίσης αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει το μέγεθος των οθονών, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι τα iPhone της γενιάς “S” -παραδοσιακά- έχουν ελάχιστες βελτιώσεις συγκριτικά με τους προκατόχους τους. Έτσι λοιπόν το iPhone 6s θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και το iPhone 6s Plus οθόνη 5,5 ιντσών. Ωστόσο το νέο χαρακτηριστικό των συσκευών πρόκειται να είναι η τεχνολογία Force Touch που θα ενσωματώνουν. Ήδη η Apple χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία στις συσκευές της και συγκεκριμένα στο Apple Watch που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και στο νέο Macbook που παρουσίασε πρόσφατα. Χάρις την τεχνολογία Force Touch, η συσκευή μέσω της οθόνης αντιλαμβάνεται την διαφορά ενός απλού αγγίγματος και αγγίγματος με παρατεταμένη πίεση και πραγματοποιεί τις ανάλογες λειτουργίες.

Τέλος, η Wall Street Journal αναφέρει ότι κάποια κομμάτια του iPhone 6s θα μπουν σε μαζική παραγωγή τον Μάιο, οπότε μπορούμε να κάνουμε την διαπίστωση ότι η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, έτσι ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει η Apple.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: