Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

iPhone 7: Νέες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε χρυσό χρώμα

Νέες φωτογραφίες των επερχόμενων iPhone 7 βγήκαν στη δημοσιότητα, και δείχνουν τα κινητά σε χρυσό χρώμα. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το online κατάστημα hellotopten.com, διέρρευσαν από το τσέχικο blog Letem svetem Applem, και φαίνεται να είναι από τα πραγματικά κινητά της Apple, και όχι ομοιώματα που έχουν κατασκευαστεί με βάση τις φήμες.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι τα iPhone 7 θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα iPhone 6 και iPhone 6s – οι μονές διαφορές που υπάρχουν είναι στην κάμερα και στις πλαστικές γραμμές για τις κεραίες στο πίσω μέρος οι οποίες έχουν μετακινηθεί στα πλάγια για να μην φαίνονται έντονα. Οι κάμερες στα νέα μοντέλα θα προεξέχουν περισσότερο από ότι στα 6/6s, ενώ στο Plus θα έχει δύο αισθητήρες οι οποίοι θα χρησιμεύσουν για διάφορα εφέ στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τις φήμες, θα ανακοινωθούν στις 7 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν διαθέσιμα για προ-παραγγελία στις 9 Σεπτεμβρίου και στις 16 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν στις πρώτες αγορές. Αν και δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς θα κρύβεται κάτω από τα μεταλλικά σώματά τους, οι φήμες αναφέρουν ότι θα διαθέτουν τον νέο επεξεργαστή Apple A10. Τέλος, λέγεται ότι θα λανσαριστούν και σε ένα νέο σκούρο μπλε χρώμα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: