Η Apple Αντικαθιστά Τους Ευρωπαϊκούς Φορτιστές Των iPhone

Η Apple Αντικαθιστά Τους Ευρωπαϊκούς Φορτιστές Των iPhone

Η Apple εντόπισε πρόβλημα υπερθέρμανσης στους Ευρωπαϊκούς φορτιστές που δόθηκαν σε ορισμένα iPhone και έτσι πήρε τη πρωτοβουλία να τους αντικαταστήσει δωρεάν. Φυσικά μέσα στις χώρες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Ο φορτιστές αυτοί (μοντέλο A1300) δόθηκαν την περίοδο Οκτώβριος 2009 μέχρι Σεπτέμβριος 2012 μαζί με τα iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4S αλλά φέτος ανακαλύφθηκε πως σε σπάνιες περιπτώσεις υπερθερμαίνονται. Περιστατικά δεν έχουν ακουστεί αλλά άμα ανησυχείτε μπορείτε να φορτίζετε το κινητό μέσω του υπολογιστή μέχρι να παραλάβετε το νέο φορτιστή, απλά συνδέοντας το καλώδιο USB στην αντίστοιχη θύρα του όπως κάνετε και για συγχρονισμό δεδομένων.

Η αμερικάνικη εταιρία καλεί τους πελάτες της στα Apple Store ή στα πιστοποιημένα καταστήματα σε χώρες όπως την Ελλάδα (βλ. iStorm, Document) από τις 18 Ιουνίου 2014 ώστε να γίνει η απαραίτητη πιστοποίηση και να λάβουν το επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό. Λεπτομέρειες σχετικά με το «Πρόγραμμα ανταλλαγής τροφοδοτικού USB για Apple 5W Ευρώπη» μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.