Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Apple iPhone και iPad, Αφαιρείται το κουμπί του μενού;


Οι φήμες για την Apple αρχίζουν ξανά. Αυτή τη φορά για το iPad και iPhone, και προέρχονται από το bgr.com, το οποίο αναφέρει ότι η εταιρία σκέφτεται να αφαιρέσει το κουμπί του μενού! Και πως θα κλείνουμε από την εφαρμογή; Όπως θέλει ο Steve Jobs. Δηλαδή με την αφή – απλά με τα δάχτυλά μας θα κάνουμε κάποιες κινήσεις και το iPhone/iPad θα αναγνωρίζει τι επιθυμούμε να γίνει.

Επίσης υπάρχουν και κάποια άλλα διαθέσιμα gestures που θα μπορούμε να κάνουμε ώστε η συσκευή να εναλλάσσει προγράμματα ή και να εμφανίζει την multitasking bar.

Εσάς θα σαν άρεσε αν η αγαπημένη σας συσκευή να μην έχει κουμπί μενού και έτσι να αναγκάζεστε να τα κάνετε όλα με τα δάχτυλά σας;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wvxSSGUtTYA?hd=1&w=620&h=495]

Πηγή: BGR.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: