Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Αφαιρεί Τις Πλαστικές Γραμμές Και Το Κεντρικό Κουμπί Από Τα iPhone

Ομολογουμένως το iPhone 6 δεν εντυπωσίασε εμφανισιακά σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της Apple, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που ενοχλήθηκαν τόσο με το γεγονός ότι ο φακός της κάμερας προεξέχει αισθητά, όσο και με τον γενικό σχεδιασμό κυρίως του πίσω μέρους της συσκευής.

Τα εν λόγο αισθητικά προβλήματα σκοπεύει να διορθώσει η εταιρία και έτσι σύμφωνα με πρώτες φωτογραφίες του νέου iPhone 6s που διέρρευσαν πρόσφατα, είδαμε ότι “θέμα” με τον φακό της κάμερας έχει διορθωθεί. Εν συνεχεία, η Apple σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δουλεύει πάνω στο υλικό που θα καλύπτει το πίσω μέρος των συσκευών για να εξαλείψει των σχεδιασμό με τις πλαστικές γραμμές που βρίσκουμε στο iPhone 6. Οι γραμμές αυτές αν και απαραίτητες, αφού μέσα από αυτές περνάει το σήμα της κεραίας, δεν δίνουν στο κινητό το επιθυμητό σχεδιαστικό επίπεδο.

Έτσι, η αμερικάνικη εταιρία έχει ήδη καταθέσει αίτημα για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αφορά ένα σύνθετο υλικό που θυμίζει ανοδιωμένο αλουμίνιο, μέσω του οποίου μπορεί να περάσει το σήμα της κεραίας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός στην σχεδίαση των νέων συσκευών της.

Επίσης, μια ακόμα αλλαγή που φήμες λένε ότι σκέφτεται να κάνει η Apple, αφορά το κλασσικό κεντρικό κουμπί του iPhone, το οποίο σκοπεύει να εξαφανίσει στα επόμενα μοντέλα της. Οι πληροφορίες αυτές ικανοποιούν πολλούς fans της εταιρίας που ζητούν καιρό αυτή την αλλαγή ώστε η συσκευή να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα περιθώρια ταυτόχρονα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει επίσης ότι η εταιρία θα πρέπει να βρει ένα νέο τρόπο για να τοποθετήσει την τεχνολογία αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην συσκευή. Σύμφωνα με κάποιες πηγές η Apple δουλεύει ήδη πάνω σε οθόνες που μπορούν να λειτουργήσουν ως αισθητήρας, οπότε δεν θα θεωρεί μεγάλη έκπληξη αν δούμε αυτή την αλλαγή ακόμα και στο άμεσο μέλλον.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: