Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Όλα Τα iPhone Σε Βίντεο Για Τεστ Ταχύτητας

iPhone 5S vs 5C vs 5 vs 4S vs 4 vs 3Gs vs 3G vs 2G Speed Comparison Test

Το πρώτο iPhone ανακοινώθηκε το 2007. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, και ένα από αυτά είναι σίγουρα η ταχύτητα. Όμως ποια είναι η διαφορά σε αυτήν από iPhone σε iPhone;

Για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα, ο χρήστης EverythingApplePro στο YouTube ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του κάνοντας σύγκριση σε όλα τα 8 μοντέλα του iPhone που κυκλοφόρησε η Apple – iPhone 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3Gs, 3G και 2G. Η διαφορά στη ταχύτητα για τις βασικές χρήσεις δεν είναι σημαντική, ενώ εντύπωση κάνει το γεγονός πως τα παλιά κινητά απενεργοποιούνται γρηγορότερα από τα νέα με το iOS 7. Ωστόσο στην ενεργοποίηση τα δεύτερα κερδίζουν χάρη στους γρηγορότερους επεξεργαστές. Τέλος, και στη φόρτωση ιστοσελίδων τα νέα κερδίζουν λόγω καλύτερου hardware.

Μπορείς να δεις το βίντεο παρακάτω.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: