Η Apple Ετοιμάζει 6-Ιντσο iPhone

Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρεις Για Το Ανανεωμένο Και Καινούργιο iOS 7

iOS 7 iPhone 5

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ξένη ειδησεογραφία “ανακυκλώνει” ειδήσεις για την Apple, και τώρα ακούμε για άλλη μια φορά ότι η εταιρία δουλεύει επάνω σε ένα iPhone με περισσότερες ίντσες οθόνη. Το λέμε αυτό γιατί και παλιότερα είχαμε αναφέρει ότι οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν μεγαλύτερα iPad και iPhone.

Σύμφωνα με τον Ian Sherr, έναν ρεπόρτερ της The Wall Street Journal, η Apple δοκιμάζει διάφορα πρωτότυπα iPhone, ή καλύτερα «iPhablets» μιας και το phablet πλέον είναι επίσημη αγγλική λέξη, με οθόνες που φτάνουν και τις 6-ίντσες διαγωνίως. Δυστυχώς ο Ian δεν είχε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με χαρακτηριστικά για να μοιραστεί μαζί μας.

Όπως συνηθίζουν οι εταιρίες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων κινητών τους είναι δυνατότερα από αυτά των μικρότερων, και έτσι δεν θα μας εκπλήξει αν η αμερικάνικη εταιρία αποφασίσει να είναι αυτό το πρώτο της τετραπύρηνο κινητό με αρκετά υψηλή ανάλυση.

Θα Δούμε Το Μεγάλο iPhone Την Τρίτη;

Αν η ερώτησή σου είναι αυτή, τότε σίγουρα η απάντηση είναι «όχι». Ο ίδιος ο Ian το αποκάλυψε αυτό, και εφόσον σύμφωνα με τα λόγια του ρεπόρτερ η Apple είναι ακόμα στα στάδια ανάπτυξης του με πρωτότυπα μοντέλα, η ανακοίνωση και η κυκλοφορία του μεγάλου iPhone αργεί. Άλλωστε ενδείξεις στο λογισμικό του iOS 7 για υποστήριξη για μεγαλύτερες αναλύσεις δεν υπάρχουν ακόμη, ενώ υπάρχουν για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων του iPhone 5S. Η Apple όπως και να το κάνουμε είναι τελειομανής και δεν θα κυκλοφορούσε ένα προϊόν αν δεν έχει τελειώσει όλη η ανάπτυξή του.

Τα phablets κατακτούν ολοένα και περισσότερο μερίδιο στην αγορά και η Apple δεν πρέπει να μείνει έξω από αυτήν, και το ξέρει. Για αυτό μέχρι την κυκλοφορία του iPhone 6 έχει χρόνο μέχρι να αναπτύξει ένα όμορφο phablet, και μιας και το iOS 7 είναι ακόμα σε στάδια αλλαγής, θα μπορέσει να υποστεί και κάποιες ακόμα ώστε να φαίνεται όμορφο και σε ένα 6-ιντσο κινητό.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.