Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPod Έγινε 12 Χρονών

Original Apple iPod

Ήταν 23 Οκτωβρίου όταν ο Steve Jobs παρουσίασε κάτι που τότε χώραγε στη τσέπη σου χιλιάδες τραγούδια, το πρώτο iPod, και στις 10 Νοεμβρίου του 2001 κυκλοφόρησε. Τότε όλοι χρησιμοποιούσαν CD players και έπρεπε να κουβάλαγαν δεκάδες CD για να ακούσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, ενώ η πρόταση του Steve με τα 4GB, την οθόνη και τα βασικά πλήκτρα έφερε την επανάσταση στη μουσική βιομηχανία.

Τα iPod έφεραν πολλά λεφτά στην Apple και την βοήθησαν να ανέβει, αφού από τότε που έδιωξαν τον Steve δεν θα μπορούσε να πάει χειρότερα. Το συγκεκριμένο ήταν επίσης και αυτό που κουβάλαγε το ‘i’ στην αρχή του ονόματός του και χάρη σε αυτό τελικά σήμερα μιλάμε για iPhone, iPad, iMac και άλλα. Βέβαια η επιτυχία του iPod δεν θα ήταν η ίδια χωρίς το δημοφιλέστερο online κατάστημα μουσικής, iTunes, όπου υπάρχουν χιλιάδες τραγούδια για να ακούσει ο χρήστης και να αγοράσει.

Πίσω στο σήμερα, το iPod πλέον έχει μόνο το όνομα. Η ίδια η Apple δεν το στηρίζει και πολύ γιατί τώρα πια ακούμε μουσική από τα smartphones μας και άλλες συσκευές. Άλλωστε στην τιμή ενός iPod nano, touch ή classic αγοράζεις ένα smartphone με το οποίο επικοινωνείς, ενημερώνεσαι, τραβάς φωτογραφίες και… ακούς μουσική.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: