Μετά Από Μια Δεκαετία, Το isoHunt Κλείνει

Μετά Από Μια Δεκαετία, Το isoHunt Κλείνει

isoHunt

Άλλο ‘ένα’ θύμα των αμερικανικών αρχών έχουμε, και αυτή τη φορά είναι άλλο ένα torrent site, το isoHunt που υπήρξε πάνω από 10 χρόνια στο διαδίκτυο.

Ο οργανισμός Motion Picture Association of America ή αλλιώς MPAA έκλεισε συμφωνία με τον ιδρυτή του isoHunt, Gary Fung, ώστε να καταβληθεί πρόστιμο ύψους $110 εκατομμυρίων στον οργανισμό και ταυτόχρονα να κλείσει τις πύλες του το πασίγνωστου site. Επιπλέον, ο Fung ακόμα δεν έχει ξεπλέξει από αυτή την ιστορία, αφού εκκρεμεί αίτηση ύφεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Ο MPAA όλο αυτό το βλέπει ως μια τεράστια επιτυχία γιατί πιστεύει πως έτσι βοηθάει τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές.

Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πίσω στο 2006, όταν τα στούντιο του Χόλιγουντ έκαναν μήνυση στο isoHunt και κέρδισαν τη δίκη αυτή φέτος. Ο Fung πιστεύει ότι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα υπάρξει ένα νέο isoHunt το οποίο δεν θα είναι μία απλή μηχανή αναζήτησης torrents, αλλά μια κοινότητα όπου -φυσικά- θα υπάρχουν μέλη και εκεί θα μπορούν να αναγνωριστούν καλλιτέχνες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.