Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

To iWatch Κυκλοφορεί Τον Οκτώμβρη Με Κυρτή Οθόνη

iWatch concept

Οι φήμες για το έξυπνο ρολόι της Apple, το iWatch συνεχίζονται και μάλλον είναι νωρίς ακόμα για να σταθεροποιήσουμε μια εικόνα για το πολυαναμενόμενο ρολόι. Προηγούμενες φήμες λοιπόν, είχαν αναφέρει ότι ο σχεδιασμός του iWatch θα είναι παρόμοιος με αυτόν του Moto 360, δηλαδή στρογγυλό καντράν αλλά κομψότερο και λεπτότερο. Νέες φήμες θέλουν τώρα την Apple να ετοιμάζει ένα smartwatch με κυρτή OLED οθόνη, που θα τρέχει μια ειδική έκδοση του iOS 8.

Επίσης ακούμε ξανά, ότι το iWatch θα διαθέτει βιομετρικούς αισθητήρες που θα συλλέγουν δεδομένα σχετικά με την υγεία του χρήστη, αλλά και άλλες λοιπές πληροφορίες, όπως την κατανάλωση θερμίδων, πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες στην διάρκεια του ύπνου, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα κ.α. Πλέον είμαστε βέβαιοι ότι το iWatch θα είναι ένα gadget άμεσα συσχετιζόμενο με την υγεία.

Πολύ πιθανόν είναι οι βιομετρικοί αισθητήρες να δουλεύουν συγχρονισμένοι με τη νέα Health εφαρμογή της Apple, η οποία θα συλλέγει και θα αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με την υγεία του χρήστη και θα έχει τη δυνατότητα να τις συγχρονίζει με οποιαδήποτε άλλη Apple συσκευή. Όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης, φήμες θέλουν το iWatch να κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά μεγέθη, το ένα στις 1,3 και το άλλο στις 1,5-1,7 ίντσες.

Τέλος, ο Οκτώβριος είναι πλέον ο πιθανότερος μήνας για την κυκλοφορία του iWatch, με την Apple να είναι πολύ αισιόδοξη για τις πωλήσεις του νέου της προϊόντος, καθώς υπολογίζει να διαθέσει στην αγορά περίπου 3-5 εκατομμύρια smartwatches τον μήνα, τον συνολικό αριθμό δηλαδή των πωληθέντων έξυπνων ρολογιών μέσα στο 2013.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: