Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Μισά Android Τρέχουν Το Jelly Bean

Android Jelly Bean

Σημαντική επιτυχία γνωρίζει Jelly Bean μιας και είναι η πιο πετυχημένη έκδοση του Android που βρίσκεται σχεδόν στα μισά Android εκεί έξω.

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις 4.x με ονομασία Jelly Bean βρίσκονται στο 48,6% των Android συσκευών, με το 4.1.x να κατέχει το 36,5%, το 4.2.x το 10,6% και το 4.3 το 1,5%. Η δεύτερη διασημότερη έκδοση είναι το Gingerbread στο οποίο έχουν ‘κολλήσει’ πολλά οικονομικά και παλιά κινητά που δεν συναντούν τις ελάχιστες απαιτήσεις για να ‘πάρουν’ το 4.x.

Android versions begin Oct 2013

Όπως μπορούμε να δούμε και από τα στατιστικά παραπάνω, μετά το Jelly Bean στη πρώτη θέση και το Gingerbread στη δεύτερη, το Ice Cream Sandwich ακολουθεί στη τρίτη το οποίο το βρίσκουμε στο 20,6% των συσκευών. Μετά το ICS έχουμε το Honeycomb που δεν το βρίσκουμε σχεδόν πουθενά με 0,1% και τέλος έχουμε το Froyo με 2,2%.

Τώρα η Google ετοιμάζει το 4.4 KitKat, ενώ οι εταιρίες προσπαθούν να ετοιμάσουν το 4.2.2 ή το 4.3 για τα κινητά, tablets και άλλες συσκευές τους. Σίγουρα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά, και η Google δεν θα πρέπει να βιαστεί να ανακοινώσει το 4.5 ή το 5.0 για να προλάβουν οι εταιρίες και οι χρήστες να υιοθετήσουν το τις τελευταίες εκδόσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: