Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Jetpack | Αποκτήστε τις δυνατότητες του WordPress.com στο δικό σας blog σας με WP

Έχετε δικό σας blog, στημένο σε server, είναι βασισμένο στη πλατφόρμα του WordPress και θέλετε τις δυνατότητες του WordPress.com; Το WordPress φρόντισε και για αυτό. Κατασκεύασε ένα πρόσθετο με την ονομασία Jetpack και σε αυτό βρίσκεται 8 (προς το παρών) plugin.

Jetpack logo

Τα κυριότερα από αυτά που περιέχει είναι το WordPress.com Stats για τα στατιστικά του blog, το Twitter Widget για την εμφάνιση των tweet στη sidebar, το Sharedaddy για την δημοσίευση των άρθρων σε Facebook, Twitter και άλλα δίκτυα και το WP.me Shortlinks, για τη συρρίκνωση των συνδέσμων των άρθρων.

Τα υπόλοιπα 4 για όσους ενδιαφέρονται είναι τα Gravatar Hovercards, LaTeX, After the Deadline και το Shortcode Embeds. Αν και δεν προσφέρουν κάτι σημαντικό, λεπτομέρειες για την λειτουργία τους μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα jetpack.me.

Η εταιρία μας υπόσχεται ότι θα προσθέσει ακόμα 4 -τουλάχιστον- plugins στο πακέτο.

Φυσικά το Jetpack παρέχεται εντελώς δωρεάν, με τη μόνη προϋπόθεση να έχετε blog σε WordPress πλατφόρμα. Μπορείτε να το κατεβάσετε από τη σελίδα του.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: