Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Jolla Αναζητεί Συνεργασίες Με Κατασκευαστές Για Το Νέο Sailfish OS 2.0

Η Jolla κατά την διάρκεια της MWC 2015 παρουσίασε την δεύτερη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, Sailfish OS 2.0. Η νέα έκδοση φέρνει πολλές αλλαγές που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης, ενώ παράλληλα κάνει άνοιγμα και επίσημα για συνεργασίες με τρίτους κατασκευαστές από Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Ιαπωνία για ενσωμάτωση του λογισμικού της σε συσκευές τους.

Το νέο Sailfish OS 2.0 φέρνει ομορφότερο περιβάλλον χρήσης, βελτιωμένο σύστημα ειδοποιήσεων, καθώς και νέα προβολή των εκδηλώσεων. Η πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες της συσκευής πλέον γίνεται ευκολότερη μέσω swiping χειρονομιών, ενώ πλέον υποστηρίζει Intel chipsets. Η Jolla τέλος τονίζει ότι έχει ρίξει βαρύτητα στο θέμα της προστασία της ιδιωτικότητας του χρήστη.

Η Jolla έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει την τεχνολογική κοινότητα και σίγουρα οι κινήσεις που κάνει θα την βοηθήσουν να αναδειχτεί, να βελτιωθεί και κυρίως να εξαπλωθεί σε νέες κατηγορίες και αγορές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: