Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Jolla Γιορτάζει Και Ρίχνει Τη Τιμή Του Κινητού Της

Jolla Phone One Million Dollar Sale

Η Jolla ανακοίνωσε το πρώτο tablet της και έχει ξεκινήσει καμπάνια χρηματοδότησης στο Indiegogo για να μαζέψει χρήματα και να το βγάζει στην αγορά. 18 ημέρες πριν λήξει η χρηματοδότηση κατάφερε να ξεπεράσει τα 1.100.000 δολάρια (το αρχικό ποσό που είχε θέσει η εταιρεία ήταν $380.000 και το ξεπέρασε μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα) και αυτό εννοείται έφερε χαμόγελα στους Φινλανδούς.

Για να το γιορτάσει η Jolla, αποφάσισε να ρίξει τη τιμή του Jolla Phone στα €249 από τα €349 που κοστίζει αρχικά. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου και αφορά ένα περιορισμένο αριθμό συσκευών. Μπορείτε να το αγοράσετε από το online κατάστημα της Jolla.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Jolla Phone διαθέτει qHD οθόνη 4,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στο 1,6GHz, μνήμη 1GB RAM, 16GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 8MP κύρια κάμερα, 2MP εμπρόσθια κάμερα και υποστηρίζει 4G δίκτυα. Για λειτουργικό έχει το ανοιχτού κώδικα Sailfish OS που αναπτύσσει η ίδια και υποστηρίζει Android apps.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: