Η Jolla Αποκάλυψε Τα Χαρακτηριστικά Του Κινητού Της

Το Sailfish OS Μπορεί Να Τρέξει Σε Android Κινητά Και Tablets

Jolla Sailfish OS phone

Η Jolla μετά από αρκετό καιρό από την ανακοίνωση του κινητού της, αποκάλυψε τελικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα του βάλει.

Το Jolla κινητό λοιπόν έχει οθόνη 4,5-ιντσών ανάλυσης 960×540-pixels που έχει ονομαστεί Estrade, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στα 1,4GHz με 1GB RAM, 8-megapixel με αυτόματη εστίαση και LED flash, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα και 16GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με microSD. Στο πίσω μέρος έχει αποσπώμενα πολύχρωμα καπάκια πάνω από την αφαιρούμενη μπαταρία των 2100mAh.

Στο λειτουργικό δεν έχουμε άλλο από το Android-βασισμένο Sailfish OS το οποίο πλέον μπορεί να τρέξει Android εφαρμογές, καθώς και τα Android να το τρέξουν. Μάλιστα όσοι κατασκευαστές ενδιαφέρονται μπορούν να κατασκευάσουν κινητά με το Sailfish. Περισσότερα για αυτά μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Το smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος με τιμή 399€. Την ημερομηνία κυκλοφορίας δεν την ξέρει ούτε η ίδια η φιλανδική εταιρία και για αυτό ίσως να καθυστερήσει για του χρόνου αν υπάρχουν προβλήματα. Λέτε να τα καταφέρει ή θα είναι άλλη μία αποτυχία σαν το HTC First με Facebook Home;

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.