Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Jolla Tablet Επιστρέφει Στο IndieGogo Αναβαθμισμένο

Jolla Tablet

Η φιλανδική εταιρία Jolla ανακοίνωσε λίγους μήνες πριν το πρώτο της ομώνυμο tablet, το οποίο για να πάρει σάρκα και οστά πλασαρίστηκε στο IndieGoGo, ζητώντας την χρηματοδότηση των ενδιαφερόμενων. Ο στόχος επετεύχθη και το νέο tablet έχει κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα λόγω κυρίως του καλαίσθητου σχεδιασμού και του ολόφρεσκου λογισμικού της εταιρίας, Sailfish OS 2.0.

Η Jolla τώρα αποφάσισε να δημιουργήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του tablet της με μεγαλύτερη χωρητικότητα, συγκεκριμένα 64GB, και έτσι το ξαναπλάσαρε στο IndieGoGo, με σκοπό φυσικά την επίτευξη του στόχου της μέσω της βοήθειας των επίδοξων ενδιαφερόμενων χρηστών. Όσοι είχαν δώσει χρήματα για να αποκτήσουν το Jolla tablet πριν τις 11 Δεκεμβρίου, μπορούν να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση του μοντέλου με επιπλέον 25 δολάρια, ενώ οι υπόλοιποι νέοι αγοραστές θα χρειαστεί να καταβάλουν το ποσό των 249 δολαρίων για να το αποκτήσουν. Μαζί με την ανααθμισμένη μνήμη, υπάρχει επίσης μεγαλύτερη μπαταρία (από 4300mAh πήγε στα 4450mAh), πλήρες πλαστικοποιημένη οθόνη, γυροσκόπιο και πυξίδα. Το νέο tablet υποστηρίζει ακόμη microSD κάρτες μέχρι 128GB, αλλά όσες κάρτες έχουν παραπάνω από 32GB χωρητικότητα θα γίνονται format σε ένα τύπο για το tablet το οποίον δεν αναγνωρίζουν τα Windows (η εταιρία δεν έχει πάρει άδεια από τη Microsoft για το exFAT για το Sailfish OS).

Να υπενθυμίσουμε ότι Jolla tablet διαθέτει οθόνη 7,85 ιντσών ανάλυσης 2048×1536 pixels, τετραπύρηνο Intel Atom επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8GHz στα 64-bit, 2GB RAM, 32GB/64GB χωρητικότητα, 5-megapixels κάμερα, 2-megapixels εμπρόσθια κάμερα και 4300mAh/4450mAh μπαταρία ανάλογα το μοντέλο. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει το Jolla Tablet εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: