Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Jolla: Είμαστε Η 3η Μεγαλύτερη Πλατφόρμα

Jolla hands-on

Ο πρόεδρος της Jolla Antti Saarnio ακούγεται αρκετά αισιόδοξος. Πιστεύει ότι η εταιρία του με απειροελάχιστο ποσοστό στην αγορά είναι η τρίτη μεγαλύτερη πλατφόρμα κινητών. Σαφώς γνωρίζουμε ότι το Android κυριαρχεί όλες τις αγορές παγκοσμίως, το οποίο ακολουθάει το iPhone και μετά βρίσκονται τα Windows Phone.

Η παραπάνω κατάταξη των mobile λειτουργικών επαληθεύεται και από τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της IDC. Το Android κατέχει το 84,7% της αγοράς, η Apple το 11,7% και η Microsoft το 2,5%. Πίσω από αυτές βρίσκεται η BlackBerry με περίπου 0,5% και πολύ πίσω από την ξεχασμένη BlackBerry υπάρχει η κατηγορία «Λοιπές» κατασκευάστριες στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Jolla.

Απόσπασμα από δηλώσεις του Προέδρου της Jolla:

«Ένας σοφός άντρας είπε πριν από εννέα μήνες ότι το τρίτο λειτουργικό σύστημα έρχεται από μέρα σε μέρα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο Li Ka-shing, ο πλουσιότερος Ασιάτης. Καθώς η Jolla παρουσιάζει σήμερα το Jolla smartphone για την Hutchison Telecommunications, υποστηρίζω πως αυτή η μέρα είναι σήμερα.»

Ο Saarnio πιστεύει ότι η εταιρεία του έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και ότι το άνοιγμα στην αγορά του Χονγκ Κονγκ θα δώσει την ώθηση που χρειάζεται το Jolla, αφού εκτός της Φιλανδίας, της Εσθονίας και του Καζακστάν δεν έχει εξαπλωθεί αλλού. Πληροφοριακά, στο Χονγκ Κονγκ το ένα και μοναδικό κινητό της θα κοστίζει περίπου €280 χωρίς συμβόλαιο.

Πηγή: Forbes

Μοιράσου το με τους φίλους σου: