Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Jonathan Ive: «Οι Ανταγωνιστές Της Apple Τα κάνουν Όλα Λάθος»

Τον Jonathan Ive μπορεί να μην τον γνωρίζετε, αλλά είναι αυτός που σχεδιάζει τα προϊόντα της Apple, και σύμφωνα με μία συνέντευξή του, «οι ανταγωνιστές της Apple τα κάνουν όλα λάθος».

Ο Sir Jonathan Ive έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα London Evening Standard, όπου ανέφερε ότι οι ανταγωνιστές της Apple, όχι μόνο είναι λάθος στη σχεδίαση των προϊόντων τους, αλλά δεν ενδιαφέρονται να τα κάνουν καλύτερα. Προσθέτει επίσης ότι οι ανταγωνιστές σχεδιάζουν μία συσκευή που απλά είναι διαφορετική, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Για αυτόν είναι λάθος. Αυτός και η ομάδα του δεν επικεντρώνονται στη τιμή ή στη προώθηση. Δημιουργούν ένα προϊόν που θα σέβεται τον καταναλωτή. Τέλος, συμπληρώνει, ότι μπορεί να καταλάβει όταν κάτι είναι σχεδιασμένο για το κέρδος και πότε όχι.

Συμφωνείτε με την άποψή του;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: