Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Κόκκινος Mac Pro Του Jony Ive Για Φιλανθρωπία

Mac Pro Red Edition

Η Apple και ο Jony Ive είναι γνωστοί για τις φιλανθρωπίες τους -κυρίως μέσω του (RED)έχοντας δωρίσει εκατομμύρια δολάρια, και τώρα ετοιμάζεται το αντίστοιχο Mac Pro.

Σε συνεργασία με τον Marc Newson, ο επικεφαλής σχεδιασμού στην Apple, Jony Ive, παρουσίασε τον μοναδικό κόκκινο Mac Pro που θα δοθεί σε δημοπρασία στο Sotheby’s στις 23 Νοεμβρίου. Στην ίδια δημοπρασία, η οποία διαθέτει διάφορα πράγματα προσαρμοσμένα από τον Ive, απέσπασε την προσοχή νωρίτερα αυτού του μήνα η ειδική φωτογραφική μηχανή Leica σχεδιασμένη από τον ανώτερο αντιπρόεδρο του σχεδιασμού της Apple.

Άλλα πράγματα που έχει προσαρμόσει ο Ive περιλαμβάνουν ένα χρυσό ζευγάρι Apple EarPods (εκτιμάται να πωληθεί γύρω στα $20,000 με $25,000), ένα Arco Lamp, μία σέλλα Hermés, ένα Dom Pérignon δοχείο ψύξης και μια έκδοση ενός… Range Rover.

Η τροποποιημένη έκδοση του Mac Pro εκτιμάται να πωληθεί γύρω στα $40,000 με $60,000 σύμφωνα με τη σελίδα του στο Sotheby’s website. Το κανονικό θα ξεκινήσει τη κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο με τιμή $2,999.

Οι εισπράξεις από το προσαρμοσμένο Mac Pro θα πάνε προς το Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για τα υπόλοιπα προϊόντα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: