Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Jony Ive: “Περιβαλλόμαστε Από Ανώνυμα Φτηνιάρικα Προϊόντα”

Σε συνέντευξή του στην Sunday Times, ο υπεύθυνος της σχεδιαστικής γραμμής της Apple, ο Sir Jony Ive, μίλησε για τα προϊόντα της Apple εστιάζοντας στην αρμοδιότητά του, δηλαδή τον σχεδιασμό τους. Δήλωσε ότι ο σχεδιασμός της Apple δεν αφορά μόνο την αισθητική, αλλά οι άνθρωποι της εταιρείας νοιάζονται και για την επικράτηση της καθαρότητας και ακεραιότητας των προϊόντων της. Πιστεύει θα κατανοήσεις ένα προϊόν αν κατανοήσεις πως έχει φτιαχτεί, έτσι έκανε βίδες το δικό του iPhone και το ξανα-συναρμολόγησε για να το αποδείξει.

Επιπλέον, δήλωσε συγκεκριμένα ότι “περιβαλλόμαστε από ανώνυμα φτηνιάρικα προϊόντα” και συνέχισε λέγοντας ότι “είναι δελεαστικό να σκεφτούμε ότι επειδή οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν δεν τους ενδιαφέρει αντίστοιχα δεν ενδιαφέρει και τους ανθρώπους που τα φτιάξανε.”

Επίσης, ο Jony Ive χαρακτήρισε τις αντίπαλες κατασκευάστριες εταιρίες ως κλέφτες καθώς όταν αντιγράφεις το σχέδιο του άλλου είναι σαν να αντιγράφεις τις χιλιάδες ώρες που ξοδεύτηκαν για την δημιουργία αυτού του σχεδίου. Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το iWatch και την Apple τηλεόραση απέφυγε να δώσει απάντηση λέγοντας ότι όλα είναι μια παρτίδα σκάκι. Πάντως ο Steve Jobs δεν ήθελε μια.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: