Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

KickassTorrents: Οι Αρχές Απέκλεισαν Το Κύριο Domain

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα των σουηδικών Αρχών να καταστείλουν το The Pirate Bay, οι Αρχές προσπάθησαν τώρα να ‘κατεβάσουν’ το KickassTorrents. Το KickassTorrents έχει εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα, οπότε θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα πειρατικά sites και εφιάλτης των εταιριών.

Το KickassTorrents, όπως και το The Pirate Bay, έχει αλλάξει αρκετές φορές το domain του έτσι ώστε να ξεφύγει από τις Αρχές και τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων. Πρόσφατα μεταφέρθηκαν στο domain της Σομαλίας (δηλαδή .so) και ενώ φαινόταν ότι εκεί θα έβρισκαν την ησυχία τους, σήμερα -09/02/2014- οι Αρχές απαγόρευσαν το domain. Εξαιτίας αυτής της κίνησης οι εκατομμύρια επισκέπτες του site δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση. Παράλληλα, απαγόρευσαν και το kickasstorrents.so το οποίο ήταν απάτη και δεν σχετιζόταν με την ομάδα του KAT.

kickass.so banned

Το κακό ήταν μικρό, καθώς λίγη ώρα μετά η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή στο kickass.to το οποίο παραμένει ενεργό χωρίς απώλεια αρχείων. Αναμένουμε να δούμε αν καταφέρουν να απαγορεύσουν και αυτό το domain ή αν προχωρήσουν στην κατάσχεση των servers, όπως έκαναν και με το The Pirate Bay στη Σουηδία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: