Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Layout: Η Νέα Εφαρμογή Για Κολάζ Φωτογραφιών Του Instagram

Το Instagram είναι γνωστό σαν μια υπηρεσία για διαμοιρασμό φωτογραφιών με φίλτρα, όμως τώρα η ομάδα του επανήλθε με τη νέα εφαρμογή Layout η οποία βοηθάει τους χρήστες να δημιουργούν κολάζ φωτογραφιών.

Με το άνοιγμα του Layout οι χρήστες βλέπουν τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει με το κινητό τους και μπορούν να δημιουργήσουν ένα κολάζ έως 9 φωτογραφιών που επιλέξουν. Μπορούν ακόμη να επιλέξουν την διάταξη των φωτογραφιών και έχουν τη δυνατότητα για περιστροφή, αναστροφή, καθρέφτισμα και μεγέθυνση των εικόνων.

Το Layout κατηγοριοποιεί τις φωτογραφίες του χρήστες κατά Όλες, Πρόσωπα (εμφανίζει μόνο φωτό στις οποίες υπάρχουν πρόσωπα) και Πρόσφατες (οι 30 φωτογραφίες που επέλεξαν τελευταία οι χρήστες).

Οι εικόνες που δημιουργεί η εφαρμογή αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού και από εκεί ο χρήστης μπορεί να τις κοινοποιήσει σε κοινωνικά δίκτυα. Δεν απαιτεί λογαριασμό και είναι ήδη διαθέσιμη για iOS. Σε Android θα βγει μέσα στους επόμενους μήνες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: