Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Λαζαρίδης Ενδιαφέρεται Να Εξαγοράσει Την BlackBerry

BlackBerry TC

Ένας μικρός χαμός γίνεται με τους πιθανούς αγοραστές της Blackberry αφού πολλοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για την αγορά του παλιού κολοσσού της κινητής τηλεφωνίας. Ο τελευταίος που προστέθηκε είναι ο Μιχάλης Λαζαρίδης (Mike Lazaridis), ιδρυτικό μέλος της εταιρείας.

Ο Λαζαρίδης κατέχει το 23,6% και μαζί με τον Doug Fregin θέλουν να αγοράσουν τις μετοχές της Blackberry και να τις αποσύρουν από την αγορά με σκοπό την οικονομική εξιχνίαση της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο τους συνέβαλλαν σημαντικά στην άνοδο της εταιρείας, και πιο πολύ ο Μιχάλης.

Το λάθος και αυτό που εν τέλη στοίχισε στην BlackBerry είναι η αντιπάθεια του Λαζαρίδη για την αφή στα κινητά τηλέφωνα. Επομένως δεν ξέρουμε ποια θα ήταν τα σχέδιά του αν κατάφερνε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο. Υπομονή και μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: