Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Leak: Η Νέα Υπηρεσία Αποστολής Ανώνυμων Email

leak

Το Leak είναι μια νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν email σε όποιον επιθυμούν εντελώς ανώνυμα. Η διαδικασία είναι απλή: ο αποστολέας αφού εισάγει το email ID του παραλήπτη και τον προσδιορίσει ως φίλο, φίλος ενός φίλου, συνεργάτη, μέλος της οικογένειας ή απλά «κάποιος», πληκτρολογεί το μήνυμα και το στέλνει.

Ο παραλήπτης όταν λάβει το ηλεκτρονικό μήνυμα από το Leak δεν θα έχει καμία πληροφορία για την ταυτότητα του αποστολέα, παρά μόνο τον προσδιορισμό περιγραφής που έχει επιλέξει για αυτόν. Ωστόσο αν κάποιος δεν επιθυμεί να λαμβάνει ανώνυμα emails από το Leak, έχει φυσικά τη δυνατότητα να διαγράψει την ηλεκτρονική του ταυτότητα από την σχετική λίστα, ώστε να μην τον βρίσκει όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί του.

Η υπηρεσία συμβουλεύει τους χρήστες να μην κάνουν κακή χρήση της υπηρεσίας, όπως για παράδειγμα την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων ή μηνυμάτων υβριστικού περιεχομένου. Με την επίσκεψη στην υπηρεσία, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δει τα καλύτερα emails που έχουν σταλεί από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Leak, ενώ αν δηλώσει εγγραφή θα του έρχονται κάθε Δευτέρα στα εισερχόμενα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: