Διέρρευσε Το Moto X+1 Με Ξύλινο Καπάκι Και Μεταλλικό Περίβλημα

Διέρρευσε Το Moto X+1 Με Ξύλινο Καπάκι Και Μεταλλικό Περίβλημα

moto x-1 leaked

To Moto X+1, η επόμενη ναυαρχίδα της Motorola έχει σκοπό να εντυπωσιάσει, όχι μόνο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά και με την ποιοτική κατασκευή του. Φωτογραφίες που διέρρευσαν από το αξιόπιστο blog Android Police απεικονίζουν την συσκευή από όλες τις πλευρές της, προκαλώντας εντύπωση με τον όμορφο σχεδιασμό του και τα βλέμματα κυρίως πέφτουν πάνω στο ξύλινο πίσω καπάκι και το μεταλλικό περίβλημα. Στο μπροστινό μέρος φαίνονται τα δύο ηχεία της συσκευής και στο πίσω ο μεγάλος αισθητήρας κάμερας με το διπλό LED φλας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συσκευή ενσωματώνει οθόνη Full HD 5,2 ιντσών, τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.26GHz, μνήμη RAM 2GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB επεκτάσιμο με microSD έως 128GB. Η κύρια κάμερα είναι στα 12MP, η εμπρόσθια 5MP και η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2900mAh. Φυσικά τρέχει το Android 4.4.4 KitKat.

Ακόμη δεν ξέρουμε την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασής του, αλλά εικάζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.