Διέρρευσαν Φωτογραφίες Των Νέων Motorola Moto S Και Moto Droid Turbo

Διέρρευσαν Φωτογραφίες Των Νέων Motorola Moto S Και Moto Droid Turbo

Motorola Moto S

Πρόσφατα η Motorola παρουσίασε επίσημα τα Moto X και Moto G, δύο δυνατά smartphones το καθένα για την κατηγορία του, η εταιρία όμως δεν θα αρκεστεί μόνο σε αυτά. Σύμφωνα με νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν, η Motorola ετοιμάζει δύο ακόμα συσκευές για το 2014, το Motorola Droid Turbo και το Motorola Moto S. Η πρώτη συσκευή θα κατασκευαστεί αποκλειστικά για την αμερικάνικη Verizon, ενώ η δεύτερη πρόκειται για ένα phablet, καθώς όπως διακρίνουμε είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το Moto X.

Το Motorola Droid Turbo -η αριστερή συσκευή στην παραπάνω φωτογραφία- σύμφωνα με τις πληροφορίες, έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 805 επεξεργαστή στα 2.7GHz και μνήμη RAM 3GB. Η κύρια κάμερα είναι στα 20MP με διπλό LED φλας, η εμπρόσθια στα 2MP, ενώ φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την νέα σχεδιαστική γραμμή της εταιρίας με τα στέρεο ηχεία στο μπροστινό μέρος.

Motorola Moto S

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε το πίσω μέρος του Motorola Moto S, δίπλα στο πίσω μέρος του Moto X και συγκρίνοντάς τα, η νέα συσκευή είναι εμφανώς μεγαλύτερων διαστάσεων από το Moto X των 5,2 ιντσών. Έτσι, μιλάμε για ένα phablet που ακολουθεί παρόμοιο σχεδιασμό με αυτού του Moto X. Μάλιστα, σύμφωνα με την φημολογία, το Moto S ίσως είναι εκείνη η συσκευή με την κωδική ονομασία Shamu, η οποία πρόκειται να γίνει το νέο Nexus. Αν είναι έτσι τα πράγματα, το Moto S -σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο παρελθόν- θα ενσωματώνει οθόνη 5,9 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 805 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,65GHz και μνήμη RAM 3GB. Η GPU είναι η Adreno 420, ενώ η κύρια κάμερα του τραβάει με 13MP και η εμπρόσθια με 2.1MP.

Ας είμαστε επιφυλακτικοί με την παραπάνω πληροφορία, καθώς δεν μπορούμε να πούμε ακόμα με σιγουριά αν πρόκειται για την ίδια συσκευή ή είναι δύο ξεχωριστά smartphones από την Motorola.

Πηγή: PhoneArena

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.