Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Ashton Kutcher Σχεδιάζει Τα Επόμενα Smartphone Της Lenovo

Όταν η Lenovo συνεργάστηκε με τον Ashton Kutcher, τον γνωστό ηθοποιό, όλοι πίστευαν ότι είναι άλλη μία κίνηση για την προώθηση των προϊόντων της. Όμως η κινέζικη εταιρία φαίνεται να είχε σοβαρότερες βλέψεις για τον ηθοποιό, δείχνοντάς του την θέση του μηχανικού προϊόντων και όπως μαθαίνουμε τώρα, ο Kutcher θα έχει τον κύριο λόγο στον σχεδιασμό των καινούριων smartphone της Lenovo.

Σύμφωνα λοιπόν με δηλώσεις του υπεύθυνου marketing της Lenovo, David Roman, μέσα στην χρονιά που διανύουμε θα δούμε μια νέα σειρά κινητών τηλεφώνων τα οποία θα είναι σχεδιασμένα από τον Kutcher. Ο Roman συνεχίζει λέγοντας ότι παρόλο που ο ηθοποιός δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα μέχρι στιγμής με το σχεδιασμό κυκλωμάτων, έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην βελτίωση της χρηστικής εμπειρίας των καινούργιων συσκευών. Συμπληρώνει αναφέροντας, ότι «όχι μόνο βλέπει τον εαυτό του σαν μηχανικό, αλλά είναι. Αν δει ένα πρόβλημα, θέλει να το λύσει».

Ο Ashton Kutcher, έγινε ακόμα πιο γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία για τον Steve Jobs (Jobs, 2013), από την ταινία The Butterfly Effect αλλά και από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Two and a Half Men.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: