Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Lenovo Προσέλαβε Τον “Steve Jobs”, Ashton Kutcher

Ashton Kutcher as Steve Jobs

Εάν δεν το γνωρίζατε, ο Ashton Kutcher εκτός από ηθοποιός έχει πάρει και πτυχίο μηχανικού προϊόντων. Έτσι η Lenovo αποφάσισε ότι είναι ο καλύτερος για να την βοηθήσει με τα νέα Android προϊόντα της. 

Ο Kutcher θα συναντηθεί με την ομάδα της έρευνας και ανάπτυξης της Lenovo στο Πεκίνο για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την Lenovo και πως δουλεύει η ομάδα. Μετά θα δώσει συμβουλές στην εταιρεία για το πως να δημιουργήσει καλύτερα προϊόντα. Η εταιρία είναι ήδη η κορυφαία σε ότι αφορά τα PC laptops όμως στην αγορά των smartphone και των tablets δεν τα πηγαίνει τόσο καλά. Και εκεί θέλει να βοηθήσει ο Ashton Kutcher που έπαιζε τον Steve Jobs στη φετινή ταινία.

Ο ίδιος ο Kutcher δήλωσε επίσης ότι χρησιμοποιεί Android τηλέφωνο πλέον και συγκεκριμένα μια ακυκλοφόρητη συσκευή της Lenovo. Θα καταφέρει να κάνει τη Lenovo τη κορυφαία και στην αγορά των φορητών συσκευών;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: