Ανακοινώθηκαν Τα TabletTop Lenovo Horizon 2s/2e

Ανακοινώθηκαν Τα TabletTop Lenovo Horizon 2s/2e

Lenovo Horizon 2e

Η Lenovo κατά τη διάρκεια της IFA 2014 ανακοίνωσε τα Lenovo Horizon 2s / 2e, δυο tabletTop All-in-One PC με υψηλές επιδόσεις και πολλές δυνατότητες. Το Lenovo Horizon 2s είναι η ελαφρότερη εκ των δύο εκδόσεων με βάρος που δεν ξεπερνά τα 3 κιλά και αποτελείται από οθόνη 19,5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, ενώ το Horizon 2e φτάνει σε βάρος τα 5 κιλά με οθόνη 21,5 ιντσών ανάλυσης επίσης 1920×1080 pixels.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά οι δυο εκδόσεις δεν έχουν διαφορές. Διαθέτουν επεξεργαστή Intel της σειράς Hasswell, το Horizon 2s υποστηρίζει δίσκο χωρητικότητας έως και 500GB, ενώ η έκδοση 2e υποστηρίζει δίσκους χωρητικότητας έως 1TB. Ενσωματώνουν λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Εκτός από τις διαστάσεις της οθόνης, οι δυο συσκευές ξεχωρίζουν επίσης χάρη στη λειτουργία Aura User Interface η οποία ενεργοποιείται όταν η συσκευή τοποθετηθεί σε επίπεδη επιφάνεια. Με την ενεργοποίησή της το Horizon 2 μετατρέπεται σε ένα εργαλείο ψυχαγωγίας, καθώς πολλοί χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε αρχεία εικόνας και ήχου, μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα διαδραστικά παιχνίδια και να ανταλλάξουν περιεχόμενα από τα Android smartphones τους. Επιπλέον η Lenovo έχει ενσωματώσει πάνω από 40 εκπαιδευτικές εφαρμογές και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, ενώ τα παιχνίδια αποκτούν υπόσταση χάρη στο ηλεκτρονικό ζάρι και το joystick που δημιούργησε η εταιρία για αυτό το σκοπό.

Τα All-in-One tabletop έρχονται μαζί με ένα αναδιπλούμενο στήριγμα που δίνει τη δυνατότητα στη συσκευή να τοποθετηθεί με ευκολία όρθια τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Το Lenovo Horizon 2s θα στοιχίζει $949 και θα το δούμε στις αγορές στα μέσα του Σεπτέμβρη, ενώ το Horizon 2e θα έρθει τον Οκτώβρη στην τιμή των $749.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.