Η Lenovo Στέλνει Προσκλήσεις Για Την IFA Που Τρολάρουν Την Apple

Η Lenovo Στέλνει Προσκλήσεις Για Την IFA Που Τρολάρουν Την Apple

Lenovo IFA 2014 event invite

Η Lenovo πρόκειται να ανακοινώσει στην έκθεση IFA 2014 τα δικά της προϊόντα, και το γνωρίζαμε ήδη αυτό, αλλά η πρόκληση που έστειλε στο Τύπο έχει ενδιαφέρον.

Η πρόσκληση δείχνει ξεκάθαρα πως θα δούμε το νέο Lenovo Vibe X2 να ανακοινώνεται εκείνη τη μέρα στην εκδήλωση της κινέζικης εταιρίας. Το γλειφιτζούρι είναι επίσης ένα στοιχείο το οποίο υποδεικνύει πως το κινητό θα τρέχει το Android L (Lollipop). Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι κάτω από την ημερομηνία στο πάνω μέρος, η Lenovo τρολάρει την Apple λέγονται ότι «ούτε εμείς μπορούμε να πούμε τίποτα.» Αν θυμάστε, η Apple στη πρόσκληση για την εκδήλωση στις 9/9 αναφέρει «ευχόμαστε να μπορούμε να πούμε περισσότερα.» Επειδή κάθε χρόνο η Apple μας δίνει μια υπόδειξη στη πρόσληση για το τί θα ανακοινώσει και φέτος όχι, μερικοί πιστεύουν στην ύπαρξη κρυφών μηνυμάτων στην εικόνα.

Το Lenovo Vibe X2 το οποίο θα ανακοινωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου είναι ένα όμορφο phablet-ναυαρχίδα, ικανό να χτυπήσει όλα τα υπόλοιπα phablets στη τιμή του. Το σώμα του, πάχος 7 χιλιοστών, είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και σαν συσκευή διαθέτει 5-ιντσών IPS οθόνη με ανάλυση 1080 x 1920 pixels, 2GB μνήμη RAM, 16GB χωρητικότητα, 13 megapixel κύρια κάμερα, 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα και 2,250 mAh μπαταρία.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.