Η Lenovo Ετοιμάζει Δύο Tablet Και Δυναμική Παρουσία Στα Smartphone

Η Lenovo Ετοιμάζει Δύο Tablet Και Δυναμική Παρουσία Στα Smartphone

Μετά την εξαγορά της Motorola, η Lenovo ανανεωμένη και με υψηλούς στόχους ετοιμάζει πυρετωδώς την κατασκευή δύο νέων tablet. Οι συσκευές αυτές, με κωδικές ονομασίες A3500 και Α3300, πήραν την έγκριση από το Bluetooth SIG και διέρρευσαν κάποια χαρακτηριστικά τους.

Το Α3500 έρχεται με οθόνη 7 ιντσών και ανάλυση 1280 x 800. Ενσωματώνει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,3 GHz, 1GB RAM και υποστηρίζει 3G. Η οπίσθια κάμερα είναι 5MP ενώ η εμπρόσθια στα 2MP. To Α3300 θα έχει πιο αδύναμα χαρακτηριστικά. Το μέγεθος της οθόνης είναι επίσης στις 7 ίντσες με ανάλυση 1024 x 600. Θα ενσωματώνει έναν διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3GHz, 1GB RAM και θα έχει μία κάμερα στα 2MP. Η συσκευή αυτή δεν θα υποστηρίζει 3G. Σύμφωνα με την φημολογία, η Lenovo ετοιμάζει άλλα δύο tablet, το A7600 και το Α5500, που θα είναι δυναμικότερα σε χαρακτηριστικά.

Τώρα, όσον αφορά την εξαγορά της Motorola και την πορεία της εταιρίας στον χώρο τον smartphone, ο CEO της Lenovo, Yuanqing Yang, είναι αρκετά αισιόδοξος. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Fortune ανέφερε ότι η Lenovo έχει βάλει έναν και μοναδικό στόχο: να ξεπεράσει στις πωλήσεις smartphone την Apple και την Samsung. Με τα προσόντα που διαθέτει η Lenovo δεν θα παραξενευτούμε αν κάποια μέρα μιλάμε για επικράτηση της εταιρίας στην αγορά των smartphone.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.