Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Η Lenovo Ενδιαφέρεται Για Να Εξαγοράσει Την HTC

HTC

Την πορεία της Nokia και της BlackBerry φαίνεται ότι θα ακολουθήσει η HTC. Αυτή δεν είναι άλλη από την πώλησή της. Η Cher Wang διέψευσε τις φήμες μια βδομάδα μετά το αρνητικό τρίμηνο που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία όμως οι φήμες είναι ισχυρές.

Η μόνη εταιρεία που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η Lenovo και οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από τον Αύγουστο. Χτες η HTC διέψευσε για άλλη μια φορά τις φήμες, για εμάς όμως δεν θα ήταν παράξενο. Το λανσάρισμα του One δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που θέλει, ακόμα και η Beats αποφάσισε να εξαγοράσει το ποσοστό που είχε η HTC και να την αφήσει μόνη της. Αν και από συσκευές δεν τα πάει άσχημα, λείπει αυτό το κάτι και ο κόσμος είτε δεν την γνωρίζει είτε δεν θέλει να προτιμήσει τις προτάσεις της.

Το καλύτερο για εμάς θα ήταν μια εξαγορά που θα εξασφάλιζε οικονομικά την HTC και θα της έδινε την ευκαιρία να δουλεύει απερίσπαστη και χωρίς προβλήματα. Ή να αυξήσει το budget του marketing, να κάνει ουσιώδες διαφημίσεις και σε Ευρωπαϊκές χώρες και έτσι να αυξηθούν οι πωλήσεις της και να παραμείνει ανεξάρτητη εταιρία. Τι λέτε; Έχει ελπίδες να σταθεί ανάμεσα στα iPhone, τα Galaxy και τα Xperia;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: