Η Lenovo συνεργάζεται με τη SAP για να φέρουν νέες λύσεις

Η Lenovo συνεργάζεται με τη SAP για να φέρουν νέες λύσεις

Η SAP SE και η Lenovo ανακοίνωσαν μία πολύπλευρη συνεργασία με σκοπό την ανάπτυξη συστημάτων cloud στην Κίνα, τη δημιουργία καινοτομιών ανάμεσα στην πλατφόρμα SAP HANA® και τα συστήματα Lenovo και την από κοινού προώθηση εμπορικών προγραμμάτων στις παγκόσμιες αγορές. Η συμφωνία αποσκοπεί στη σημαντική ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, αλλά και στο συνδυασμό των λύσεων SAP® καθώς και των λύσεων της Lenovo που αφορούν τα κέντρα δεδομένων, με στόχο την παροχή προϊόντων τεχνολογίας που μπορούν να βοηθήσουν οργανισμούς να εξελιχθούν σε ευέλικτες επιχειρήσεις στο ψηφιακό κόσμο.

Οι ηγέτες στο χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και της πληροφορικής, ψάχνουν συνεχώς νέες λύσεις για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, να μειώσουν την πολυπλοκότητα και να αποκτήσουν αξία στη ψηφιακή οικονομία. Η Gartner υπολογίζει πως ως το 2020, το 80% των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των προϊόντων θα έχουν επαναπροσδιοριστεί, αλλάξει ή εξαλειφθεί σαν αποτέλεσμα της βελτιωμένης πρόσβασης σε πληροφορίες. Αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο όταν η τεχνολογία θα μπορέσει να μετατρέπει τις πληροφορίες σε insights, με την ταχύτητα με την οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις σαν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει:

  • Περαιτέρω ενδυνάμωση της κοινής εκτέλεσης ενεργειών, που θα εμπεριέχουν την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων cloud στην Κίνα
  • Την ενασχόληση με νέες πρωτοπορίες μεταξύ του SAP HANA και των συστημάτων Lenovo, με στόχο την ανακάλυψη και τον προσδιορισμό νέων τεχνολογιών που θα καλύπτουν τις ανάγκες της ψηφιακής οικονομίας. Η κίνηση αυτή θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα τη χρήση των συστημάτων Lenovo από τη SAP σαν υποδομές εξυπηρετητών.
  • Την από κοινού εκτέλεση εμπορικών προγραμμάτων, που θα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα συστήματα, καθώς και συνεργάτες, για να παρουσιάσουν αυτές τις τεχνολογίες στους κοινούς τους πελάτες. Αυτό επίσης θα περιλαμβάνει και την παρουσίαση κοινών λύσεων διαφοροποίησης στα Κέντρα Καινοτομίας της επιχείρησης Lenovo στη Στουτγάρδη, στη Γερμανία, στο Μόρρισβιλ, στη Βόρεια Καρολίνα και ένα ακόμη κέντρο, το οποίο θα ανοίξει σύντομα στο Πεκίνο.

Η Lenovo και η SAP έχουν αποδεδειγμένη προϊστορία συνεργασίας. Η SAP βασίζεται στα συστήματα της Lenovo για να φέρει εις πέρας κάποιες από τις πιο απαιτητικές της εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων και των δικών τους λύσεων για το αναπτυξιακό περιβάλλον, καθώς και το σύστημα Cloud των επιχειρήσεων SAP HANA. Επίσης, η SAP είναι γνωστή ως η πάροχος ERP της Lenovo, η οποία έχει αναπτύξει ποικίλες λύσεις για τον χώρο των επιχειρήσεων, όπως το λογισμικό SAP Business Suite, η εφαρμογή SAP Business Planning και Consolidation, αλλά και το SAP HANA. Η Lenovo υπολογίζει πως η εφαρμογή των λύσεων SAP έχει επιφέρει βελτίωση κατά 45 φορές στην καταγραφή αποδόσεων και κατά 50 φορές στο data loading.

«Με πάνω από 5,000 servers που έχουν βελτιστοποιηθεί για την πλατφόρμα SAP HANA και έχουν πουληθεί από τη Lenovo, η εμπειρία μας στην υποστήριξη της μετατροπής, αλλά και της προώθησης της ανάπτυξης για τους πελάτες μας συνεχίζει μία παράδοση ηγεσίας σχετικά με τις κρίσιμες εφαρμογές της SAP και της πλατφόρμας SAP HANA», είπε ο Gerry Smith, Executive Vice President & Chief Operating Officer, PC και Enterprise Business Group, της Lenovo. «Εξαπλώνοντας τη συνεργασία μας με τη SAP αποκτούμε μεγαλύτερη βάση για συνεργασία σε νέες και καινοτόμες λύσεις για να λύσουμε σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα σχετικά με τη μεταβολή insights σε ενέργειες.»

«Η SAP και η Lenovo χαίρουν μια επιτυχημένη συνεργασία και ανυπομονούμε να επεκταθεί η συνεργασία μας, προκειμένου να βοηθήσουμε εταιρείες ώστε να γίνουν πραγματικές ψηφιακές επιχειρήσεις», είπε ο Kevin Ichhpurani, Executive Vice President & Head, Business Development και Strategic Ecosystem, της SAP. «Μαζί υποστηρίζουμε την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων cloud για πελάτες στην Κίνα και εξερευνούμε νέες τεχνολογίες με βάση το SAP HANA και τα συστήματα Lenovo που θα βοηθήσουν την αντιμετώπιση των αναγκών της ψηφιακής οικονομίας.»

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.