Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lenovo Smart Cast: Ένα Smartphone Με Ενσωματωμένο Προβολέα

Αρκετά smartphones με ενσωματωμένο προβολέα έχουμε δει στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα το Samsung Galaxy Beam, και παρόλο που δεν έλαβαν θετικές εντυπώσεις από το καταναλωτικό κοινό, η κινέζικη εταιρία Lenovo παρουσίασε ένα concept smartphone με ανάλογη τεχνολογία, το Lenovo Smart Cast.

Το νέο smartphone προχωράει ένα βήμα παραπέρα από τις μέχρι τώρα προτάσεις, αφού ο προβολέας του δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να τον γυρίσει σε οποιαδήποτε γωνία επιθυμεί και να προβάλει την εικόνα σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Επίσης, το λογισμικό του κινητού έχει τροποποιηθεί έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται πλήρως αυτό το χαρακτηριστικό της συσκευής και έτσι διαθέτει κάποιες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα τη προβολή εικονικού πληκτρολογίου όταν το smartphone έχει τοποθετηθεί στην βάση του για να πληκτρολογεί ο χρήστης.

Η νέα τεχνολογία Lenovo Smart Cast παρουσιάστηκε επίσημα στο πλαίσιο του TechWorld και πιθανόν να την δούμε σύντομα στην αγορά.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: