Διέρρευσε Το Όμορφο Lenovo Vibe X2 Με Μεταλλική Κατασκευή

Διέρρευσε Το Όμορφο Lenovo Vibe X2 Με Μεταλλική Κατασκευή

Lenovo Vibe X2 TENNA leak

Η Lenovo φαίνεται να είναι κοντά στην ανακοίνωση του νέου smartphone Lenovo Vibe X2 με απλό σχεδιασμό, μικρά περιθώρια και ίσως πληθώρα χρωμάτων για το πίσω μέρος. Το κινητό είναι έτοιμο, πέρασε για πιστοποίηση από το TENNA της Κίνας και ήδη διέρρευσαν φωτογραφίες του.

Το σώμα του Lenovo Vibe X2 κατασκευάζεται από μέταλλο. Στο κινητό υπάρχει 5-ιντσών IPS οθόνη με ανάλυση 1080 x 1920 pixels, 2GB μνήμη RAM, 16GB χωρητικότητα, 13 megapixel κύρια κάμερα, 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα και 2,250 mAh μπαταρία. Το λειτουργικό του σύστημα δεν είναι άλλο από το Android 4.4.2. Το πάχος του είναι 7,27 χιλιοστά.

Το πότε θα ανακοινωθεί το νέο μεταλλικό κινητό δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη. Αν όμως γίνει η ανακοίνωσή του κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2014 τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο θα έχουμε πολλά κορυφαία κινητά για να ασχοληθούμε: το Galaxy Note 4 της Samsung, το Sony Xperia Z3, το Huawei Ascend Mate 7 εξίσου από μέταλλο, τα Meizu MX4 και Meizu MX4 Pro, ίσως νέα HTC, το iPhone 6, ίσως νέα Galaxy Alpha, νέα Lumia, το LG Gx2 και άλλα…

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.