Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lenovo Y Series: Νέα Gaming PC Σε Συνεργασία Με Τη Razer

Η Lenovo και η Razer ανακοίνωσαν ότι θα αναπτύξουν από κοινού νέα gaming PCs για τη σειρά Y Series της πρώτης. Τα PC αυτά θα ονομάζονται «Razer Edition», θα έχουν τα διακριτικά της Razer, και φωτεινές λυχνίες LED στο κάτω μέρος του κουτιού.

Το πρώτο «Razer Edition» των δύο εταιριών θα είναι ένα ανασχεδιασμένο Lenovo Ideacentre Y900 με τα χρώματα της Razer και τα LED στο κάτω μέρος του. Αν και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά, λογικά θα έχει επεξεργαστή Intel Core i7 6ης γενιάς, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 980 με μνήμη 4 GB, και μνήμη RAM έως 64 GB όπως το Ideacentre Y900.

Στο μέλλον οι δύο εταιρίες θα δουλέψουν στενά για να δημιουργήσουν νέα gamimg PCs από το μηδέν. Είναι εμφανές ότι η Lenovo θέλει να ανταγωνιστεί τη Dell με τη σειρά Alienware και για αυτό στράφηκε στη Razer. Τα πρώτα τους δημιουργήματα θα παρουσιαστούν στην έκθεση τεχνολογίας Consumer Electronics Show στο Las Vegas η οποία θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: