Η LG Ξεκινά Τη Διάθεση Του Νέου 4K Monitor 31UM97 Στην Ελληνική Αγορά

Η LG Ξεκινά Τη Διάθεση Του Νέου 4K Monitor 31UM97 Στην Ελληνική Αγορά

Το νέο Digital Cinema 4K Monitor 31UM97 της LG Electronics (LG) ξεκινά τη διάθεση του στην ελληνική αγορά, διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τo εγχώριο εύρος επιλογών monitor προηγμένης τεχνολογίας. To νέο monitor της LG, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση CES® 2015 στο Las Vegas, συνδυάζει την ανάλυση Digital Cinema 4K (4096 x 2160) με οθόνη IPS 31 ιντσών, δημιουργώντας έτσι ένα εξαιρετικής ποιότητας monitor, που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές του Digital Cinema Initiative (DCI).

Το monitor LG 31MU97 είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που απαιτούν μεγάλη ευκρίνεια στην εικόνα, είτε για εργασία, είτε για προσωπική χρήση. Η ανώτερης ποιότητας ανάλυση 4K, καθώς και η ζωντάνια στα χρώματα, είναι ιδανική για φωτογράφους, video editors και γραφίστες, ενώ η εκπληκτική ποιότητα της εικόνας επιτρέπει την πιο λεπτομερή και με ακρίβεια επεξεργασία των φωτογραφιών. Χάρη στην υπέρ-υψηλή ανάλυση 4K (4096 x 2160), που διαθέτει ακόμα περισσότερα pixels σε σχέση με τη συνηθισμένη υπέρ-υψηλή ανάλυση Ultra HD (3840 x 2160), το περιεχόμενο προβάλλεται πεντακάθαρα και με ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Το πάνελ IPS επιπλέον υποστηρίζει τη χρωματική παλέτα Adobe RGB με πιστότητα μεγαλύτερη από 99.5 τοις εκατό, ελαχιστοποιώντας τη διαφορά και την απώλεια των χρωμάτων, ενώ προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που καλύπτει την sRGB και την CMYK γκάμα, για απόλυτη ακρίβεια στην επεξεργασία τους.

το νέο LG 31MU97 υποστηρίζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο χρώματα χωρίς απόκλιση (βάθος χρώματος 10bit), ενώ οι εναλλαγές στα στρώματα γίνονται ομαλά, με περισσότερες σκιές ανάμεσα, για περισσότερες λεπτομέρειες στις εικόνες. Η λειτουργία ‘Total Color Management’ διατηρεί το χρώμα ανέπαφο, ωστόσο ελαχιστοποιεί τις διαφορές του ανάμεσα στις πραγματικές εικόνες, την οθόνη και τις εκτυπώσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το ‘Dual Set Up’ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χωρίσει την οθόνη σε δύο μέρη με διαφορετικές επιλογές χρωμάτων για να μπορεί να παρακολουθεί και να συγκρίνει τη δουλειά του.

Τέλος, το LG 31MU97 επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει την κλίση της οθόνης ως και 90 μοίρες, ανάλογα με τις ανάγκες του, για καλύτερες συνθήκες εργασίας χωρίς καμία δυσκολία, ενώ διαθέτει επιπλέον και δύο εξωτερικά ηχεία απόδοσης 5W και λειτουργίες MAXXAUDIO, για ήχο υψηλής ποιότητας με ζωντανά, αληθινά και πεντακάθαρα πρίμα και μπάσα, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστά ηχεία.

Σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Πληροφοριών (IDC – International Data Corporation) και της υπηρεσίας ‘Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker’, η LG κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των monitor 21:9 τα τελευταία 7 οικονομικά τρίμηνα (ως και το 3ο τρίμηνο του 2014), διασφαλίζοντας συνολικά μερίδιο 77.3 τοις εκατό. Ο κ. Ψαραδέλλης, Διευθυντής Πωλήσεων Πληροφορικής LG Electronics Hellas, δήλωσε επιπλέον: «Τα monitor της LG σχεδιάζονται για να καλύπτουν τις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών μας, κι αυτό μας έχει βοηθήσει να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους, αλλά και να τη διατηρήσουμε. Το νέο monitor Digital Cinema 4K έρχεται να ικανοποιήσει απόλυτα τους επαγγελματίες με εξειδικευμένες ανάγκες, για τους οποίους η χρωματική ακρίβεια και η ευκρίνεια στην εικόνα είναι στοιχεία ζωτικής σημασίας για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς τους».

Το νέο LG 31MU97 έχει ξεκινήσει να διατίθεται στην Ελληνική αγορά κατόπιν παραγγελίας.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή επικοινωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 83.000 ανθρώπους σε 119 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 55,91 δισ. USD (59,04 τρισεκατομμύρια κορεάτικα γούον KRW) για το 2014. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Επικοινωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lgnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment Company
Η LG Electronics Home Entertainment Company είναι παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video, οθονών, προσωπικών υπολογιστών, ψηφιακής σήμανσης (digital signage) και επαγγελματικών οθονών. Η εταιρεία έφερε μία νέα εποχή καινοτομίας στην αγορά των τηλεοράσεων, δημιουργώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως η τηλεόραση OLED ενώ επίσης μέσω της υλοποίησης ενός intuitive λειτουργικού συστήματος επιτρέπουν στους χρήστες να βιώσουν πλήρως τα οφέλη της τεχνολογίας των smart τηλεοράσεων. Η LG δεσμεύεται να βελτιώνει τη ζωή των χρηστών με καινοτόμα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας όπως οι βραβευμένες 4K OLED ΤVs, ULTRA HD TVs και webOS TVs. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες after sales. Το 2012 η LG Electronics Ελλάς συμπλήρωσε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, κατά τα οποία είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής και έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της  πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών και επαγγελματικών λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.