Υψηλή Ποιότητα Εικόνας Με Την Οθόνη LG 34UM95 21:9 UltraWide Με Ανάλυση QHD

Υψηλή Ποιότητα Εικόνας Με Την Οθόνη LG 34UM95 21:9 UltraWide Με Ανάλυση QHD

Αθήνα, 27 Μαΐου 2015 – Το εντυπωσιακό monitor LG 34UM95 με ευρεία οθόνη IPS UltraWide 21:9, ανάλυσης Quad HD (3440 x 1440) της LG Electronics (LG), το πρώτο monitor παγκοσμίως με οθόνη IPS 34 ιντσών QHD, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους τεχνολογικά προηγμένους χρήστες, αλλά και τους επαγγελματίες των multimedia και των γραφικών τεχνών. Η ευρεία οθόνη αναλογίας 21:9 και εκπληκτική ανάλυση της οθόνης του, προσφέρει ανώτερη ποιότητα στην κάλυψη των επαγγελματικών αναγκών, αλλά και των αναγκών ψυχαγωγίας των χρηστών.

Το LG 34UM95 διαθέτει πάνελ τεχνολογίας IPS 21:9 UltraWide για μέγιστη χρήση της οθόνης, και εκπληκτική ανάλυση Quad HD (3440 x 1440), περίπου 2,4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση σε σχέση με μια οθόνη Full HD, για υψηλή ευκρίνεια και απόλυτη ζωντάνια στις εικόνες και την απόδοση των χρωμάτων. Προκειμένου να αποδίδει τα χρώματα με ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό, το monitor 34UM95 εκτελεί βαθμονόμηση σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να βασίζεται στα χρώματα που προβλέπει η κάρτα γραφικών, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό διαβάθμισης και αναζήτησης αληθινών χρωμάτων για άμεση προσαρμογή των ρυθμίσεων από τον χρήστη. Επιπλέον, η έγχρωμη οθόνη 10-bit είναι 64 φορές πιο πλούσια, αναπαράγοντας τα χρώματα απαλά, φυσικά και με ακρίβεια, αποδίδει τις εικόνες με εντυπωσιακή ευκρίνεια και χρώμα, χρησιμοποιώντας πάνω από το 99% του χρωματικού χώρου sRGB, για μία απολαυστική εμπειρία προβολής.

Το monitor 34UM95 της LG διαθέτει μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως θύρες HDMI, USB και θύρα οθόνης, ενώ υποστηρίζει το ThunderboltTM 2 για άμεση σύνδεση με PC και Mac και υψηλή ταχύτητα στην ανταλλαγή μεγάλου όγκου δεδομένων. Το Thunderbolt TM 2 δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να προβάλλει και να επεξεργάζεται πρωτογενές video 4K, ενώ ταυτόχρονα να μεταδίδει δεδομένα σε άλλες συσκευές μέσω μίας μόνο θύρας. Μέχρι και έξι συσκευές μπορούν να συνδεθούν αλυσιδωτά για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικά αποτελεσματικό σταθμό εργασίας. Η οθόνη 34UM95 υποστηρίζεται επίσης και από τη σειρά Mac Pro®, με τα δύο αρχικά προγράμματα ‘4-Screen Split’ και ‘True Color Finder’ να είναι έτοιμα για χρήση από τους κατόχους ηλεκτρονικών υπολογιστών Mac Pro®. Τέλος, λειτουργίες όπως οι Dual Linkup για ταυτόχρονη εμφάνιση περιεχομένου από δύο συσκευές στην οθόνη, Reader Mode για προστασία των ματιών του χρήστη κατά την ανάγνωση και Flicker Safe για εκμηδένιση του τρεμοπαίγματος της οθόνης, κάνουν την εργασία και την ψυχαγωγία ακόμα πιο ευχάριστη και απολαυστική.

Ο minimal σχεδιασμός του νέου monitor εναρμονίζεται με τις υψηλές προδιαγραφές του, αφού διαθέτει διάφανη βάση ‘Crystal Float’ και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο οθόνης ‘CINEMA’, με αποτέλεσμα ο θεατής να έχει την εντύπωση ότι η οθόνη αιωρείται, ενώ βυθίζεται στη μαγεία της προβαλλόμενης εικόνας. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία του τέλος, προσφέρουν δυνατό και βαθύ ήχο για την πιο ρεαλιστική αναπαραγωγή των ήχων και της μουσικής των παιχνιδιών και των ταινιών που παρακολουθεί ο χρήστης. 

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 83.000 ανθρώπους σε 119 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 55,91 δισ. USD (59,04 τρισεκατομμύρια κορεάτικα γούον KRW) για το 2014. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lgnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment Company

Η LG Electronics Home Entertainment Company είναι παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video, οθονών, προσωπικών υπολογιστών, ψηφιακής σήμανσης (digital signage) και επαγγελματικών οθονών. Η εταιρεία έφερε μία νέα εποχή καινοτομίας στην αγορά των τηλεοράσεων, δημιουργώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως η τηλεόραση OLED ενώ επίσης μέσω της υλοποίησης ενός διαισθητικού λειτουργικού συστήματος επιτρέπουν στους χρήστες να βιώσουν πλήρως τα οφέλη της τεχνολογίας των smart τηλεοράσεων. Η LG δεσμεύεται να βελτιώνει τη ζωή των χρηστών με καινοτόμα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας όπως οι βραβευμένες 4K OLED ΤVs, ULTRA HD TVs και webOS TVs. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. Το 2012 η LG Electronics Ελλάς συμπλήρωσε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, κατά τα οποία είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής και έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/b2b.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.