Ρεαλιστικές Εικόνες Υπέρ-υψηλής Ανάλυσης Με Τη Νέα Σειρά Τηλεοράσεων 4K UHD UF6907

Ρεαλιστικές Εικόνες Υπέρ-υψηλής Ανάλυσης Με Τη Νέα Σειρά Τηλεοράσεων 4K UHD UF6907

Η LG Electronics (LG) ξεκινά τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων LGULTRA HD UF6907 στην ελληνική αγορά, για μία απολαυστική και ταυτόχρονα ολοζώντανη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας 4Κ. Η νέα σειρά της LG συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία εικόνας υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης και την υψηλή πιστότητα ήχου, σε ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, προσφέροντας μία συναρπαστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Η νέα σειρά ULTRA HD UF6907 της LG διαθέτει τηλεοράσεις των 43 και 49 ιντσών, με πάνελ τεχνολογίας LED, υπέρ-ύψηλης ανάλυσης 4K (3840 x 2160), προβάλλοντας αψεγάδιαστες, καθαρές εικόνες με απόλυτη λεπτομέρεια. Η λειτουργία ‘Tru 4K Engine’ χρησιμοποιώντας εξελιγμένο αλγόριθμο, φέρνει τις πιο χαμηλές σε ανάλυση εικόνες πιο κοντά στην ανάλυση 4Κ, μετατρέποντας τη θέαση σε πραγματική απόλαυση, ενώ η λειτουργία ‘Triple XD Engine’ προσδίδει το υψηλότερο επίπεδο τελειότητας στα χρώματα, την αντίθεση και την ευκρίνεια, για την καλύτερη δυνατή εικόνα και απόδοση. Με τη λειτουργία ‘4K Upscaler, ενισχύονται οι λεπτομέρειες των εικόνων SD, HD και FULL HD, φθάνοντας σχεδόν σε ανάλυση επιπέδου 4Κ, προσφέροντας αψεγάδιαστη εικόνα και ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Η ποιότητα του ήχου των ULTRA HD τηλεοράσεων της LG, είναι αντίστοιχα απολαυστική με την ποιότητα εικόνας, καθώς έχει ενσωματωμένο πολυκάναλο εμπρόσθιο ηχοσύστημα, για δυνατό και ασύγκριτα βαθύ ήχο υψηλής ποιότητας.

Οι νέες τηλεοράσεις ULTRA HD UF6907, διαθέτουν προηγμένο σύστημα ήχου ULTRA Surround, καθώς επίσης και τη λειτουργία Smart Sound Mode, έτσι ώστε η υψηλή ποιότητα της εικόνας, να συνοδεύεται από βαθύ πλούσιο ήχο, υψηλής πιστότητας. Ο premium σχεδιασμός Ultra Slim της LG, κάνει τις τηλεοράσεις της νέας σειράς UF6907 ακόμα πιο λεπτές και ελαφριές, ενώ ο ιδιαίτερος μεταλλικός σχεδιασμός τους διατηρεί σε απόλυτη αρμονία το μοντέρνο με το κλασσικό, διακοσμώντας τέλεια όποιον χώρο και αν τοποθετηθεί.

Η νέα σειρά 4Κ τηλεοράσεων της LG, είναι εξοπλισμένη με τη βραβευμένη πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, ενσωματώνοντας μία σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες που κάνουν την όλη εμπειρία πιο απλή, αλλά και πιο διασκεδαστική από ποτέ. Έτσι, με τις λειτουργίες ‘Εύκολη Εναλλαγή’, ‘Εύκολη Σύνδεση’ και ‘Εύκολη Περιήγηση’, ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να κάνει την αρχική εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις, ενώ η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές πραγματοποιείται άμεσα. Με τη λειτουργία Launcher οι χρήστες μπορούν πολύ εύκολα να πλοηγούνται σε οποιαδήποτε εφαρμογή, εκπομπή ή άλλη υπηρεσία χωρίς να αλλάζουν οθόνη, ενώ με τη λειτουργία ‘Smart Share μπορούν να πλοηγηθούν άνετα στο αγαπημένο τους περιεχόμενο αλλά και να το μοιραστούν, διασκεδάζοντας με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Οι τηλεοράσεις ULTRA HD UF6907 της LG, είναι εξοπλισμένες με τον αποκωδικοποιητή HEVC, ο οποίος υποστηρίζει 4K Video με 60 frames ανά δευτερόλεπτο, προσφέροντας καθαρές εικόνες, χωρίς θαμπάδα. Έτσι οι χρήστες απολαμβάνουν περιεχόμενο ποιότητας 4K μέσω Διαδικτύου ή USB, χωρίς την υποστήριξη κάποιας άλλης συσκευής απρόσκοπτα, χωρίς καμία αλλοίωση στη ποιότητα. Τέλος, μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και δυνατότητα για σύνδεση με WiDi, Bluetooth και Miracast, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές περιεχομένου από εξωτερικές πηγές, όπως το PC ή το Tablet τους, ή ακόμα και η μετατροπή του smartphone σε τηλεχειριστήριο.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4Κ ULTRA HD UF6907 έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεσή της στην ελληνική αγορά.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.