Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG AKA, Νέα Νεανικά Κινητά Με… ‘Μάτια’

LG AKA

Η LG ανακοίνωσε κάποια νέα νεανικά smartphones με όνομα LG AKA τα οποία διαθέτουν θήκες σαν αναπόσπαστο κομμάτι τους και ‘μάτια.’ Τα κινητά πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσουν πουθενά εκτός τη πατρίδα τους, τη Κορέα.

Τα LG AKA διαθέτουν κάποιες θήκες οι οποίες δεν καλύπτουν όλη την οθόνη. Στο μέρος όπου δεν καλύπτεται η οθόνη υπάρχουν τα δύο ψηφιακά μάτια τα οποία παίρνουν και εκφράσεις. Για παράδειγμα, στο διαφημιστικό βίντεο τους βλέπουμε τα μάτια να εμφανίζονται σαν άρρωστα όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή, και να γιατρεύουν καθώς φορτίζει το κινητό.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, δεν βρίσκουμε κάτι που δεν υπάρχει σε κάποιο άλλο μεσαίας κατηγορίας smartphone. Διαθέτουν 5 ιντσών HD οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz με μνήμη RAM 1.5GB, 8MP κάμερα με laser autofocus, 2MP εμπρόσθια κάμερα, 16GB χωρητικότητα (επέκταση με microSD), WiFi, Bluetooth, GPS, NFC και μπαταρία 2610mAh. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4 KitKat και το βάρος τους 135.5 γραμμάρια χωρίς τη θήκη, και 157 γραμμάρια με τη θήκη. Η τιμή δεν έγινε γνωστή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: