Η LG Ανακοίνωσε Τα F70 και F90, Δηλώσεις Για Αναβαθμίσεις Και Windows Phone

Η LG Ανακοίνωσε Τα F70 και F90, Δηλώσεις Για Αναβαθμίσεις Και Windows Phone

H LG μετά την ανακοίνωση του LG G2 Mini και την νέα σειρά κινητών L Series, ανακοίνωσε μέσα στην MWC 2014 δύο νέες, οικονομικές, προσθήκες στην γκάμα των smartphone της, τα F70 και F90.

Το LG F70 πρόκειται για ένα κινητό με οθόνη 4,5 ίντσες, ανάλυσης 480×800 pixels. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400, μνήμη RAM 512MB και 4GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με microSD. Η κύρια κάμερα του είναι στα 5MP, η μπροστά ανάλυσης VGA και μπαταρία στα 2440mAh. Τρέχει Android 4.4 KitKat.

Το LG F90 έρχεται με ελαφρώς καλύτερη οθόνη, 4,7 ίντσες με ανάλυση 540×960 pixels. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένει ίδιο με το F70, δηλαδή διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400, μνήμη RAM 512MB, 4GB χωρητικότητα επεκτάσιμη, κύρια κάμερα στα 5MP και εμπρόσθια ανάλυσης VGA. Στο F90 η μπαταρία του επίσης είναι λίγο μεγαλύτερη στα 3000mAh και φοράει Android 4.4 KitKat.

Επίσης, η LG παρουσίασε ξανά το Knock Code. Πρόκειται για ένα μοτίβο ξεκλειδώματος που είδαμε για πρώτη φορά στο G Pro 2. Ο χρήστης έχει στη διάθεση του αρχικά ως προεπιλογή ένα μοτίβο με οκτώ συνεχόμενα χτυπήματα, σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμεί, ενώ έχει το δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε 80.000 διαφορετικούς συνδυασμούς χτυπημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου του. Η εταιρία σκοπεύει να το βάλει σε όλες τις συσκευές της.

Όσον αφορά της επερχόμενες αναβαθμίσεις των συσκευών της LG, o διευθυντής επικοινωνίας της κορεάτικης εταιρίας, Ken Hong, δήλωσε:

Σίγουρα δίνουμε προτεραιότητα στις συσκευές της σειράς G και πρώτα απ’ όλα στα G2, G Flex και G Pro. Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία δέσμευση για το πότε θα δοθούν οριστικά οι αναβαθμίσεις, αφού δεν είναι απολύτως στο χέρι μας. Ορισμένοι φορείς τηλεφωνίας μπορεί να μην θέλουν την αναβάθμιση. Είναι πολύπλοκα τα πράγματα, ακόμη και για τους μηχανικούς τους. Αν θέλουν να το κάνουν, σίγουρα από την πλευρά μας θα συνεργαστούμε μαζί τους προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εμείς δεν πιέζουμε, όπως άλλωστε κάναμε και με το G2.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της LG στο MWC 2014, ανέφερε ότι η εταιρία δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, να λανσάρει κάποια καινούρια συσκευή με Windows Phone και εάν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι στα τέλη του χρόνου.

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.