Η Οικογένεια LG G Pad Αποκτάει Τρία Νέα Tablets Σε Κάθε Μέγεθος

Η Οικογένεια LG G Pad Αποκτάει Τρία Νέα Tablets Σε Κάθε Μέγεθος

Η LG ανακοίνωσε τρία νέα tablets για τη σειρά LG G Pad: Τα G Pad 7.0, G Pad 8.0 και G Pad 10.1. Τα tablets θα παρουσιαστούν μέσα στις επόμενες ημέρες κατά τη διάρκεια του MedPI 2014 στο Μονακό.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για τα νέα tablets που βρίσκονται στην οικογένεια του G Pad 8.3. Γνωρίζουμε όμως πως η μεγαλύτερη διαφορά τους θα είναι στις οθόνες: το G Pad 7.0 θα έχει, όπως λέει το όνομά του, 7 ιντσών οθόνη και λογικά είναι το φθηνότερο, το G Pad 8.0 είναι λίγο πιο μικρό από το G Pad 8.3 στις 8 ίντσες και το G Pad 10.1 θα είναι το μεγαλύτερο ( και ακριβότερο; ) από όλα στις 10.1 ίντσες.

Γιατί να λανσάρουν τρία ξεχωριστά tablets με διαφορετικά μεγέθη; Η απάντηση της LG είναι απλή. Ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company, αναφέρει πως σε αντίθεση με τα κινητά, τα tablets δεν έχουν ένα μέγεθος που να βολεύει τους πάντες. «Για αυτό σχεδιάσαμε τη σειρά G Pad με στόχο ένα ευρύ κοινό, κάποιοι δίνουν προτεραιότητα στη φορητότητα, ενώ άλλοι θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα πολυμέσα.»

Και τα τρία tablets θα διαθέτουν τα χαρακτηριστικά της LG, όπως το Knock Code που σου επιτρέπει να ξεκλειδώνεις τη συσκευή ‘χτυπώντας’ την οθόνη και το QPair που συνδέεται στο Android κινητό και εμφανίζει τις κλήσεις και τα μηνύματα στο tablet.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.